Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.02.2009, 10:13   #53
alix_özdemir
Yiğido

alix_özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alix_özdemir Şuan alix_özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2011 01:07

Tecrübe Puanı: 724 alix_özdemir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas 2009 Ocak Rotasını Belirleyelim

Ben bu eleştiri sağnağını anlayamadım. Bazı çalışmaların eleştirilecek yönleri olur, şehrin eksik hizmetleri olur, yapılması gereken yönler olur hep beraber eleştiririz; ancak yapılanların eleştrilmesi, yok sayılması bence yanlış.
Ben eleştiri töneltilen partiye mensup değilim, ancak yapılanları da görmüyor değilim. Sivas'ın son beş yılda büyük bir aşama kaydettiğini söylememek olmaz. Kimse 5 yılda 10 yılda New York olmamızı beklemesin. İmrendiğimiz büyük şehirler yılların ürünleri ve en önemlisi birlikteliğin ürünleri. Bence Sivaslılar olarak güzeli hep beraber tebrik edelim kötüyü hep beraber eleştirelim.
Ben Sivas'ta yaşıyorum, tabi ki şehrimin en güzel şehir olmasını isterim. Bu yolda ilerlediğini düşünüyorum. Tabi ki eksiklikler yine de olabilir. Ancak yapılacakları da engellersem ortada "0" kalır. Az önce de söylediğim gibi mevcut parti sempatizanı değilim. Sadece Sivas'ı seviyorum. Sivas için gerekli hangi oy'sa ellerim o oyu hiç çekinmeden atar. Görüşümüz ne olursa olsun, ortak noktamız Sivas Sevgisi olsun. Saygılarım ve Dualarımla...