Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.03.2009, 17:01   #59
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2221 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Erkek adam cam siler mi?

Alıntı:
MeLody58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hayır seva ablacım peygamber efendimize yakıştıramadım demedim konuyu çarpıtmayalım Lütfen Peygamberimiz ne yaptıysa hepsi dogrudur onun yaptıklarını yapmakta sünnettir . Ben sadece kendi zamanımıza göre yorum yaptım erkekler iş yapmasın dedim diye peygamber efendimize karşı gelmiş olmam heralde yinede siz ne diyorsanız o olsun efendim benden yorum bu kadar cok kırıldım tsklerr
aşkolsun kardeşim sadece yorumlarından Erkelkler kadına muhtaç manasını çıkardım yanlış anladıysam özür bişey söylemek istiyorum anne babalar hep erkek çocuklarına şunu yapamazsın erkeksin diye sorumluluk vermiyorlar evlendirdiklerinde sorumluluktan kaçıyorlar ben o manada dedim..

kendi zamanımız var diye islam değişmedi yine aynı İslamda eşler birbirine eşit şekilde yaklaşmalı eşit olmalı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla