Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.03.2009, 21:10   #56
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 809 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas 2009 Ocak Rotasını Belirleyelim

Yarınların modern, gelişmiş ve herşeyden önemlisi medeni Sivas'ının temeline katkıda bulunacak en sağlam ve gerekli yatırım ikinci üniversitedir. Ve nihayetinde şükürler olsun, bu konuda somut adımların atılmakta olduğunu görüyoruz. Bu şekilde yeni döneme hızlı bir giriş yapan Sayın STSO Başkanı Osman Yıldırım'a ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Şunu da vurgulamak istiyorum ki, bu örnek üzerinden de anlaşılacağı üzre memlekete hizmet işte böyle gayretli çalışmalarla ve gerektiğinde kapı kapı gezilerek yapılır ve tabii ki hep birlikte, beraberlik içersinde yapılır.

Sayın Osman Yıldırım'da eski çalışma azmini görmekten dolayı mutluyuz, umarım sayın belediye başkanımızla el birliği içerisinde önümüzdeki dönem Sivas'ı şaha kaldıracak projelerin altına imzalarını atarlar.

Küçük bir parantez de Berat Hocamın bahsettiği çağrı merkezi için açmak istiyorum. Turkcell, Ziraat Bankası ve Akbank'ın Sivas'a çağrı merkezi kurma hususunda niyetleri olduğunu daha evvel duymuştuk, hatta Akbank çağrı merkezi son karar aşamasına gelmişti. Sayın Osman Yıldırım ve ekibinin en kısa zamanda Turkcell genel müdür yardımcısı hemşerimizi, Akbank genel müdürü hemşerimizi, ve Ziraat Bankası genel müdürü hemşerimizi ziyaret ederek Sivasımıza vasıflı işler ve vasıflı yatırımlar kazandırmalarını temenni ediyorum.