Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt?
sen bu ülkeye neden yönetici olmuyorsun o kadar çok biliyorsunda ideolojine kimde yatişemiyor neden sürünüyorsun bizleri daha iyi yerlere getirmek varken çamur atmak daha iyimi geliyor yoksa egonumu tatmin ediyorsun
belediye şeçimlerine adaaylığını koysaydında seni seçseydikya
|
Yönetici olmayacağımı, süründüğümü, ülkemi daha iyi yerlere getirmek için çalışmadığımı, ilerde aday olmayacağımı nerden biliyorsun??? İnsanları tanımadan, kim olduklarını bilmeden haklarında kişisel yorum yapma bence yoksa birden şaşırabilirsin....
Kimseye çamur attığım yok ağzını topla, terbiyeni takın, üçüncü kişi olma bence, Berat'a söylediğim şeyi üstüne alma, gocunma, onunla birbirimize kızarız ama kesin çözeriz, sana ne oluyor!!! Terbiyesiz terbiyesiz laflar ediyorsun birde..... Benim üslubum ortada biraz dikkatli konuş, yazılarını devamlı okuyorum bu üslupla devam edersen düşüncene çok kayıplar verdirirsin....
Tekrar söylüyorum ne Sami Aydın'ın ne de Tayyip Erdoğan'ın, hele senin benim ideolojime hayallerin yetmez... Tamam mı... Kimse ideoloji konuşmuyor burada... Kendince konuyu oraya getirmeye çalışma... İdeoloji konuşulacak olursa zaten konuşurum o zaman da söyleyecek söz bulamazsın karşımda. Terbiyeni takın, orda dur, benim bildiğim tek ego Ankara Belediyesine bağlı bir kurumdur, o kadar mütevaziyimdir... Beni bilen biliyor, sen de çok sürmez 4-5 seneye kadar oy verdiğinde tanırsın...
Bu konuda bana cevap verme, zira cevap vermeni gerektirecek birşey yazmadım, yazsanda bu üslubun sürdüğü müddetçe polemiğe girmeyeceğim seninle bilgin olsun....
Saygılar...