Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
Bilet paraları Abircan Abiden (5 ytl olursa tabi), Sivas a varınca Sivas köfteler benden ( kusura bakmayın 1 porsiyondan fazla ısmarlıyamam), hamam sefası barikat'tan, İstanbul a dönüş paralarını da sivaslıgenç ten alırız artık. Böyle bi bütçe yaparsak eyice olur.
Yav adam Sivas a 250 km hızla treni getiriyo Abircan abi hala ulaştıramayan diyo. Abi kaç kilometre hıza çıkınca ulaştıracak bir bakan konumuna yükselecek merak ediyorum
Yozgat ın bağrından jet gibi geçecez jet. Eskiden o Yozgat ın yolu neydi eyle. Şimdi hem Yozgat ın yolları duble oldu hemi de hızlı tren Yozgatın bağrını aşıp geliyo Sivas a.
|
ayıpsın berat 5 değil 10 olsada 15 olsada biletler benden merak etme, ama köfte konusunda zararlı çıkabilirsin

, bir mersine gittim gel dediler sana tantuni yedirelim olur dedim baktım onlar 2-3 yiyip kaldılar ben 6 dürümü ( bildiğimiz istanbul dürümlerinin yarısı kadar bişey yani ) afiyetle götürüp halada gözüm arkada kalktım hehe

, en az 2.5 porsiyon yerim haberin ola, eskişehir bir denesin bakalım inşallah kaa bela olmaz bu seferde bakanda ulaştırma bakanı olur artık ne yapalım