Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.03.2009, 23:21   #1
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart CHP-BBP Buluşması

Oltulu ile Ürgüp projelerini paylaştı.

CHP Belediye Başkan Adayı Halit Mete Oltulu, BBP’nin İstasyon Caddesi üzerine açtığı seçim bürosunu ziyaret ederek, BBP Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Sivas’ın sorunlarını dile getiren Belediye Başkan Adayları Oltulu ve Ürgüp, kendi projeleri hakkında da bilgi alış verişinde bulundular.

Amaçlarının sadece Sivas’a ve Sivaslıya hizmet olduğunu ifade eden Oltulu, “ Cumhuriyet kenti olarak övündüğümüz Sivas’ın sahipsizliği beni üzmektedir. Son 25 yılda ilimiz tamamen kendi kaderine terk edilmiştir. Bu kentin sahipsizliği yüzünden küçülmesini üzüntüyle takip ediyorum. Amacım iyi bir ekip ile iş başına gelmektir, bu ekipte de her görüşten insan olacaktır... Şu anki gibi partizanlık söz konusu olamaz. Sivas Belediyesinin Süleyman Çanka'da olduğu dönemdeki gibi bir yönetim sergileyeceğiz...” dedi.

Birlik ve beraberliği sağlayarak, hiç kimse ile kötü olmadan, herkesin bilgisine, projesine ve düşüncesine ihtiyaç duyarak hareket edeceklerini belirten BBP Belediye Başkan Adayı Doğan Ürgüp, “ Göreve geldiğimiz takdirde herkesi yanımızda görmek istiyorum. Düşüncesi, fikri ne olursa olsun beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren Sivas için bir şeylerin ortaya çıkarılması ve çıkaranların samimi olmasıdır. Bu nedenle bu seçimin önemi bizim için çok önemli” diye konuştu.

Projeler hakkında da düşüncelerini ortaya koyan adaylar Oltulu ve Ürgüp, samimi bir hava içerisinde bir birlerine başılar dilediler.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla