Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Valla gardaş bundan 3 ay önce şirket sahibi bir Turizmciyken şimdi bir çalışanım... Başka birşey demiyorum... Allah'tan iş bulabildim geçte olsa...
Uğur Civelek diye bir Prof. var, ekonomist, 3 sene önce tarih ve neden vererek dünyada kriz olacak dedi. O'nunla birlikte 10 tane de yapancı ekonomist aynı şeyleri söylemişti. Geçen Mayıs'ta Altın alın 1 yıl tutun zengin olursunuz dedi, geçen Milli Gazete'de bir röportajını okudum, diğer 10 ekonomistte aynı şeyi söylüyor... "Mayıs civarında düzelme oluyormuş gibi görünecek ama kalıcı tedbirler alınmazsa kriz şimdi saadece sanayii sektöründe, hizmet sektörünü vurcak, 2010'da daha büyük bir sarsıntı olacak" diyorlar... Ayrıca Civelek böyle devam ederse kıtlık ve Türkiye'de %85'e varan işsiz oranı olacak diyor... Yani 20 milyondan fazla işsiz... 1929 bunalımındaki gibi kaos olabilir diyor ve ekliyor... "Allah aşkına hizmet yapmayı bırakın, stok yapın, prinç, buğday depolayın, bırakın duble yolu, parkı bahçeyi, hızlı treni bir süre, üretim yapacak tesisler açın acilen"... Ben çok korkuyorum açıkcası... Kimse Kriz tellalı demesinde bana bu rakamlar 2001 krizinden daha kötü...
|
benimde takip ettiğim bir isimdir uğur civelek, 6 -7 yıldır hep aynı şeyi söyledi ama dinleyen olmadı, hiç birşey iyi gitmiyor bencede, dahada kötüy egidecek ama gelde anlat bu satsumalara, 5 aydır 5 kişi boş oturuyoruz aynı işyerinde, hertarafta korkunç iflaslar ve durgunluklar var asıl ptlama nisanda başlar kimse tek kuruş vergi ödeyemeyecek durumda , bankalar hariç kar açıklayacak bir kuruluş kaldığını zannetmiyorum, hükümetin gelirleri acayip düşecek, önlem mönlem açıkladıkları yok 26 martı bekleyip verilecek kurumlar ve gelir vergisi beyanlarını bekliyorlar gelirse bişey verecekler emekliye memura 3 - 5 yardım
allah sonumuzu hayretsinnnn, gerçi allahıda bize çok görüyorlar onuda bırakmıyorlar bize