Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.03.2009, 09:50   #129
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2228 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Haftanın Duası..

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Allahım bize sabır ver
Allahım yöneticilerimize akıl izan ihsan eyle
Allahım şu cahil kullarına çağdaş yaşanabilir bir dünyada akıllı eğitim kurumları, öğretmenler ver, kıl tüyle kumaşla uğraştırmayan eğitim yapıları, sistemleri nasip eyle
Allahım bize japon gibi çalışan, alman gibi disiplinli üreten fabrikalar , tesisler ve onları kullanacak akıllar ver, amerikalı gibi yazlımdan dünyayı satın alacak akıllı bilim adamları ver,
Allahım ekemeyen biçemeyen ektirilmeyen biçtirilmeyen köylümüze yol yordam gösterecek aklı , organizasyonu kuracak , yoksulluktan kıtlıktan , onun bunun inayetine yardımına el açtırmayacak bir düzen nasip eyle ya Rabbim
Allahım bize dürüst namuslu devletin milletin kamunun malına halel getirmeyecek dürüst namuslu yöneticiler nasip eyle,
Allahım önce kaldırım taşı değiştimeyip eğitime, üretime yatırı yapan akıllı yöneticiler ver yarabbim
Allahım türkün kim olduğunu unutturanlara derslerini verdirecek akıllı yöneticiler nasip eyle ya Rabbim
Allahım temiz dinimizi kendi emellerine alet etmeyecek yardım kuruluşu, yerel yönetici, sahte şıhlar , şeyhler, senin adını dilinden düşürmeyip , hep cenneti konuşup, ama bu dünyadaki tüm ganimetlere haksızca kuçak açan gözü açlardan bizi koru ya Rabbim
Allahım dualarımı kabul eyle , ancak sana sığınırım , senden dilerim , beni doğru yoldan çıkarma, karşıma münasebetsiz çıkarma ya Rabbim
amiiiinnn....................
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla