Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2009, 18:24   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4547 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hızlı Tren Projesinin Temeli Atıldı

Rüyalarımız gercek olacak ben uzun yıllar evvel 1977-1979 yıllarında 2 sene kadar avrupanın bir kac ülkesinde kaldım avrupa bu hızlı tren işini 50 sene önce halletmiş o zaman derdimki şu hızlı tren bizim ülkemize ne zaman yapılır acaba felan diyordum aradan çok uzun yıllar gecti nihayet bu hayalimize kavuştuk gelmiş gecmiş hükümetler bu konu üzerinde hiç durmadılar sadece cukkalarını doldurmanın peşinde koşturdular insanımıza verdiği değer işte ortada yeri geldiğinde boş boş konuşurlar icraat olarak ne yaptınız dendiğinde kelime oyunları ile bizleri kandırmaya calışırlar kısmet bu günlere imiş bu ülke için bir civi cakan bile benim nazarımda asil bir kişidir düşünün bir kere sivas-istanbul arası tren yolculuğu normalde 22 saat şimdiye kadar normal gittiği söylenemez ortalama 24 saatte yolculuğumuz bitiyordu ben demir yollarından emekliyim bana tren bedava olduğu halde mecbur kalmazsam binmezdim cünkü trene binmek bir işkence oluyordu şimdi Sivas-İstanbul arası 5 saate düşecek olması ne kadar sevindirici gecte olsa bir eser meydana gelecek bu projede emeği gecen herkesi yürekten kutlarım yurdumun insanı her şeyin en güzeline layık hayırlı uğurlu olsun devamı diğer dev projelere