Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.03.2009, 12:27   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Su Parası Almayacağız

Arkadaşlar benia m yazdıklarımdan sonra verilen cevaplara bakınca çok üzüldüm, sırf CHP karşıtlığı yapmak için, CHP muhalifliği yapmak için, görmezden geliniyor, inkar ediliyor birçok şey...
Öncelikli olarak acıyorum diyen arkadaş neden acıdığını sorayım sana??? Oltulu'nun kendisini yrtiştirdiği, milyarlar kazanmak dururken işinden ayrılıp Sivas için çalışmayı seçtiği için mi? Bırak Sivas'ı Türkiye'de hatta Dünya da birçok barajın mühendisliğini yapmış bir insana acınmaz, eğer varsa haklı bir nedenin söyle biz de acıyalım....
Ençok üzüldüğüm yorumu Barikat sen yazmışsın... Oltulu'nun projelerini sitede devamlı yazıyorum ve sende altına yorum yazıyorsun teşekkür ediyorsun, Yeni TMO Kompleksi, Ozanlar festivali ile 3 ayda 40 000 kişiyi Sivas'a getirmek, Belediye bünyesinde kadınlara meslek edindirme kursu, Hayvan borsası ve hidro elektrik santrali, Ortak ağıl projesi.Bunlar benim bildiğim projeler ve bunların hepsi sitemizde mevcut, burada yorum yazan insanların biçoğu "Başka proje üret" diyen arkadaşların bir çoğu bu projelerin yazılı olduğu başlıkların altına yorum yapmış teşekkür etmiş.... Okumadan mı cevap yazıyor ya da teşekkür ediyorsunuz arkadaşlar... Yada sadece muhalefet olmak için mi, CHP karşıtlığı için Oltulu'ya da mı karşı olmak... Ben çok üzüldüm bu duruma. Adam jeoloji mühendisi, Sivas'ın 4 barajını bu adam yapmış, suyu nasıl ücretsiz vereceğini de açıkladı, su depoları kurup buharlaşmayı önleyecek ve kazanılan suyu sadece emeklilere ücretsiz verecek....
Yanlı işlerle uğraşıyor demiş Ramazan gardaş, hadi önceki haberleri görmedin diyelim, öbür projelerinden haberin yok, proje sunsun diyorsun kabul de bu projede yanlış olan nedir?

Şu anda iş yeri çok yoğun olduğundan kafamı tam toparlayıp yazamadım umarım yanlış birşeyler yazmamışımdır....Fakat önyargılı olmayın derim arkadaşlar, göz göre göre adamın projelerini bile bile proje sun bize sadece su su su demeyin ve acıyan arkadaş senden gerçekten örnek bekliyorum, neden acıyorsun???

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla