Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...
Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim

Dikkat kendine gardaşım