Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.03.2009, 13:01   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Su Parası Almayacağız

Canım gardaşım acıma kelimesini sen söylememişsin, onu sana demedim yanlış anlaşılmasın senden önceki arkadaş demiş.... Suyu hala sadece emeklilere verecek orada da bir yanlış anlama olmasın... Belli bir çalışma şekli var projelerini haftalara ayırmış sırasıyla her konuşmasında ağırlıkları değiştirerek anlatıyor... İlk iki hafta ağırlık santral, meslek edindirme kursları, buğday ambarı ve ortak ağıl projesindeydi, sonra ki iki hafta da en büyük projeleri olan Hayvan borsası, su işinden bahsediyor... Valla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama hiçbir adayın bu kadar köklü, Sivas'ın geleceğine sahip çıkan, direk işsizliğe karşı ve aynı zamanda Sivas'ın alt yapısına yönelik projesi yok... Park bahçe, çiçek dikip, ağaç kesmekle başkan olunmaz asıl, halka hizmet gerek, geleceğe hizmet gerek...

Ben seni tam olarak anladım barikat sorun yok. Zaten olamaz da ama böyle bir yorum görünce senden "E bu çocuk hep yorum yazıyor, okuyor, hatta tebrikte ediyor bu adamın projelerini şimdi neden böyle yazmışki" dedim Dikkat kendine gardaşım

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla