20.03.2009, 21:13
|
|
|
Yiğido
m_serbetci Şuan
Son Aktivite: 19.12.2012 01:05
Tecrübe Puanı: 676 
|
UYUYANLARI UYANDIRALIM!!! SÖZ MİLLETİNDİR...
Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
Sn. Şerbetçi verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben bu duyarsızlığın en çok sn. vali yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Sn. Dalmaz döneminde Sivas a hiç bir çivi çakılmamıştır. Bunu iddia ediyorum. Hiç bir icraat yok. Vali bey uçuşlar konusunda ne gibi faaliyetler yapmıştır soruyorum. Sadece uçuşlar konusunda değil, bütün konularda sn. Dalmaz yüzünden eşgüdümsüzlük var Sivas ta. Hiç bir yatırımı takip edip sonuçlandıramıyor. Ayrıca bilgi de vermiyor Sn. Dalmaz.
Sn. Vali Dalmaz dan öğrenmek istediğimiz bilgiler
1. Adliye sarayına yer tahsis edildi. Bunu güç bela öğrenebildim İhalesi ne zaman çıkacak. Vali bey kamuoyunu niye aydınlatmıyor.
2. Bölge hastanesi yer tahsis durumu hakkında vali bey yine pasif ve kamuoyuna tatmin edici bir bilgi vermiyor.
3. Vali bey sürekli turizmden bahseder. Turizm konusunda emitt fuarına katılmaktan başka ne yaptı. Şimdiye kadar niye bir otel grubuna Sivas ta yer tahsisi yapamadı. Ayrıca sn. Dalmaz zamanında tek bir Sivas konağı valilik eliyle restore edilemedi.
4. Sivas dışındaki işadamlarımızla kaç defa yatırım toplantıları yapıldı. Ben hiç duymadım böyle bir toplantı.
5. Sivas havaalanına uçuşların arttırılması için sonuca niye gidilmedi, Sn. vali niye işin peşine düşmedi.
6. Sivas valiliğinin web sitesi resmen öldürüldü sn. Dalmaz döneminde. Sivas adına hiç bir şey yok. Bomboş bir site. sivas için yapılacak projeler filan hiç bir şey yok.
Kısaca ben Sn. Dalmaz ın artık valilikten alınması ve yerine heyecanlı, dinamik, iş bitirici bir valinin gelmesini umuyorum. Yoksa sivas ın bu valiyle işi gerçekten çok zor.
Tokat havaalanı kapatıldı. Sivas havaalanının bu fırsatı değerlendirip bölge havaalanına dönüşme fırsatı elimizde. Ayrıca Sn. Şerbetçi yeni iç ve dış terminal binasının inşaatı ne zaman başlayacak haberiniz var mı
|
verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşşekür ediyorum. Canpolatlı günleri mumla arıyoruz desenize...
havaalanı inşaatı başladı 1.5 yıl içinde bitecek gece gündüz çalışıyorlar.... allahtan... saygılar...
|
|
|