Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.03.2009, 01:41   #26
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 833 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Siyaset Seviyesizleşti

Siyaset çok çirkinleşti,
Bunun bir numaralı mimarı ise recep tayyip erdoğan dır.

Ne devleti,nede geçmişi nede hükümet etmenin ne olduğunu bilmeyen bir zihniyet o koltuğa oturursa olacağıda budur.

Sahada futbol oynamayı beceremeyen bir futbolcu,beceriksiz hareketleri sonrasında,el kol hareketleriyle buda yetmez gibi ağzında salya sümük vırvır konuşur.

Bugün ki siyasi arenadada hükümetim diyen bu zihniyet,önceden tedbir alamayıp krize mağdur kalıyorsa,şubat ayı sonunda yıl sonu yapacağı cari açığı verdiği halde hiçbir önlem alamamışken,ne yapacak.
Kürtlerin yarın devlet kuracağı pozisyona gelmesini sağladı,
sadece 2006 yılında 50 milyar doları yahudilere satılan bankalara peşkeş çekdi,
Filistin konusunda modoretöre ağzına geleni söyledi,o gün 300 filistinli katledilmişti,bugün 2000 i geçti,
Davos'dan geldi,halk ordaki tiyatroya şakşakcılık yaparken,malezya da atılan imza ile -KYOTO- geçmişte c.başkanlığı seçiminde emsal oluşturan referandum ile ilerde kürdisdan devleti kurulmasının önünü açacak anlaşmalara imza atıldı.

Bu ve benzeri konularda TÜRK halkına anlatacak iki kelime lafı olmayan zatı muhterem bugün seçim meydanlarında zırvalamaktan başka birşey yapmıyor yapamayorda,kalibresi ve hacmi bu kadar.

Hiç alakasız bir şekilde siyaseti kirletmek için sağa sola salya sümük saldıracak.

Onada hak vermemek elde değil,halklar hak edildiği şekilde yönetilir.Bu halkda maalesef bu ve benzeri kişilerin boş partal laflarından anlıyor.Anlamasalar şaşardım.

Vatan caddesinde iki tane kabir var,yakında orda üç mezar olacak,bunu benden çok o teşkilatlar üç fotoğrafı yan yana getirerek söylüyorlar.