Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.03.2009, 11:04   #21
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4570 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Dev Yatırım Şubatta !

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burada iktidar propagandası filan yapmıyorum. Sivas a olan yatırımları yazıyorum. Olaya siyaset bulaştırmayalım. Yatırımı kim yaparsa yapsın ben buraya aslanlar gibi yazarım. Benim için hiç farketmez. Sivas a kim ne yatırım yapıyorsa buraya yazarım. garanti bankası istihdamını 500 kişiye çıkaracak ufak bir yatırım mı.

Cek cak lar oldu oluyor ,oluyor. Kimse Sivas a yapılan yatırımları küçük görmesin. Her zaman Sivas, önce Sivas. Siyaset ikinci planda. Gerek özel, gerekse kamu yatırımları ayrım yapılmadan yazılacaktır.
Bir çok yatırımcılar gelip Sivas ı inceliyor, hepsi yatırım yapacak diye bir şey yok. O haberde de TURKCELL ve Ziraat Sivas a çekilip yatırım yapması sağlanmalı denilmiş, Sivas a yatırım yapacak denilmemiş. Adamlar sadece incelemeye gelmişler. Biz de bunu duyurduk. Cek, cak değil bu.

Ben cek la cakla yazarım ve cek caklar sonra oldu dı- di -du - dü olur. Gerçekleşir. Kimse yapılan yatırımları cek li cak lı ifadelerle küçümsemesin.

Mehmet abi ellerinden öpüyorum abi. Varolasın. Her zaman büyüğümsün. Saygılarımla

İş Sivas olunca inan abi içim içime sığmıyor. Bizim sivas sevdamız sivasspor la başlamadı. Bana göre Sivas sevdalısı olmak Sivas a yatırımları takip etmek, sivas a yatırım yapılıyor mu onu araştırmak, Sivas ta ne oluyor bitiyor bunlara karşı duyarlı olmak ve memleketine hizmet etmekle olur abi.
Beratcığm bu sitede ben ve bir çok üye kardeşim senin ne büyük sivas sevdan olduğunu bilirler ayrıca çok iyi bir Sivassporlu olduğunuda sen ne demişsin hani ben sivas ta yüreğimle yaşıyorum sivas ı yüreğimde yaşatıyorum ve sivas seni yüreğinden öpüyorum bizim şu cirkin siyasetle ne işimiz olacak bizim tek derdimiz var oda sivas sevdası gerisi teferruattır merak etme seni anlayan anlıyor