Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt?
Ben haberi aldığımda çok üzüldüm Allah oradaki bulunan 6 insanımızın yardımcısı olsun çok zor bi durum ama yorumlara bakıyorum da hep isyan dolu bilmem değer verilmiyor bilmem ne sizin burda yazmanız çok kolay ordaki durumu ordaki insanlarımızın ne şekilde çaba safettiğini bilemezsiniz o soğukta anlıyorum tepkinizi sizin bu durumda isyanlarınız tepkileriniz beni dahada üzdü Türk milletimiz çalışıyor çabalıyor ordaki insanlarımıza yardımcı olmak için bende şaşıyorum Uçağın bulunamasına sinyal yok deniliyor ben inanıyorumki bu kaza değildir inş hayırlı haberler alırız dua edelim Allah,ım orda bulunan askerlerimize bulabilmelerine yol göster inş.. :(
|
amin.....
geceden sabaha tv ve pc ekranına sürekli bakan bendim.ve öyle üst üstte değişik açıklamalar geldiki yetkililerden.dalga gecer gibi hop orda hop burda az kaldı 2 saate ordayız dediler.en son akut başkanı en gec 5 te kurtaracaz dedi.hani nerde 5 tende 7 saat gecti şimdide 400 metre sonra kaza yerindeyiz diyolar.alperen ocakları başkanı Abdullah gürgür olayda ihmal var dedi ve kayseriden maraş'a aramak için gitti.başbakan gitti bakan beşir atalay gitti tüm hükümet orda devlet orda jandarma orda akut orda hani nerde bulamadılar!21 saat olacak nerdeyse.........