Alıntı:
ates68 Nickli Üyeden Al?nt?
irakin kuzeyinde magradaki adamin telefonu sinyalinden vuruyoruz diye aciklamalar yapan cemil cicek.Bu kazada 3 tane telefonun sinyali oldugu söyleniyor ve hala yer tesbiti yapilmiyor. bu kazada olacak ölümlerden Erdogan,Hükümeti ve belediyeleri gibi calisan valileri. sorumludur.....Insallah olumsuz bir durum olmaz. tüm bu kirli oyunlara ragmen sayin yazici oglu sag salim ailesine biz hemsehrilerine ve türkiye halkina geri döner...
|
yani su durumda bile siyaset katiyosunuzya helal olsun sizlere... herseyi kadere kismete birakan bi insan degilim..ama KULUN TEDBIRINI ALLAH'IN TAKDIRI BOZAR bunuda unutmayin hic bi zaman... hersey olacagina varir.. tabiiki sayin Baskanin sag saglim yuvasina donmesi hepimizin arzusudur,,ama Allah korusun bi ölüm söz konusu olursa bunun sorumlusu olarak iktidari yada bir baska partiyi suclayabiliriz.. cok üzgünüz ama böyle bi durumda bile siyasi tartismalara yol acacak seyler yaziyosunuz olmaz bukadar...
eksi bilmem kac dereceden bahsediliyo ve gorus mesafesinin 1 metreye dustugu konusuluyo ,, havalar suan elbet acilmistir ve zaten bu yuzdende sabirsizlikla Allaha dua edip güzel bir haber bekliyoruz.. bende suan okuldayim ama dün haberi aldikdan buyana ne derslerimi yapabildim nede suan derslere konsantre olabiliyorum haber takip etmekten.. insaAllah bu bekleyis güzel haberlerle son bulur..
tekrar baskanimizi Allaha emanet edip Rabbimden onlara güc kuvvet vermesi yonunde dua ediyorum... kimse dualarini eksik etmesin insaAllah,
Selam ve dua ile