Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!
BARİKAT GARDAŞIMA
Seni ayrı severim bilirsin gardaş, az önce bir başlık açtın ona cevaben yazmıştım... Buraya koymam gerekti... Yazıcıoğlu hakkında bir anda içimden gelenler bunlar.... Yılmayın, yolunuzdan dönmeyin, davanızını bırakmayın, daha sıkı sarılın, sarılınki ihmal edenlerden hesap sorabilesiniz... Birdaha onun gibisi gelmez demeyin ne olur, ben Atatürk'ü özlüyorum diyenlere hep söylediğimi şimdi size söylüyorum... Bu ülke büyük liderler çıkarttı Atatürk bile çıkartacak bir tane daha unutmayın... Alttakiler öbür başlığın altına yazdıklarım....
Boşver onları barikat, onlar senin dediğin gibi kendini sosyalist sanan hainler... Muhsin Yazıcıoğlu hakkında, geçmişte gençlik olayları sırasında başından geçen olaylar hakkında çok söylentiler var kimisi inanıyor (bunlar gibi) kimisi karakterini bildiği için inanmıyor, kimisi ise dönemin şartlarında olmuş olabilir diye değerlendirip normal karşılıyor (benim gibi)... Şimdi bu zamanda, acımız bu kadar büyükken oralara giripte kendini sinirlerini oynatma... Başımız sağolsun, onlardan başsağlığı mı dileyeceğiz...
Geçenlerde bir şey anlatmıştım hatırlıyor musun? Benim kurucusu olduğum partinin ilk kurultayı oldu Aralık sonunda ve TBMM içerisinden tebrik yollayan, hayırlı olsun diyen tek mebus Sayın Yazıcıoğlu idi... Ve salonda mesajlar okunurken en çok alkışı almıştı... Sivas Milletvekili deyince o kadar gururlanmıştım ki... Tanımıyordum, çok az araştırmıştım kendisini, siyasetini ama dürüst ve ahlaklı olduğu çok belliydi çünkü Sivas'lıydı, o yeterdi benim için... Tanımıyordum ama gözlerim dolarak gurur duyuyordum "İşte benim hemşehirlim" demiştim, o kadar kötü oldum ki vefatı ile... Siyasetle ilgilinenen birisiyim geçmişte bir Ecevit için ağladım, ters görüşlerdeyiz ama Muhsin Bey ikinci oldu... Sonuç olarak bizim partimizde sağduyulu davrandı BBP'yi ziyaret etti, Genel Başkanımız Cezaevinden mektup yazdı ve muhtemelen kesinleşirse (ki umarım canlı olarak döner yanımıza) yarın yollayacak hem ailelerine hem BBP genel merkezine... Bu neyi gösteriyor biliyor musun??? Bak sevmediğin bir adam var senin de fikirsel olarak sana yakın olan her arkadaşımında... Sabih Kanadoğlu bugün canlı yayında çıktı çünkü çok yakın dostu olarak konuştu, torunumu kaybettiğimde ilk arayan O'idi ben bunu unutamam dedi, Tuncay Özkan partimizi kutlayan tek vekil O'idi ben bunu unutamam diyor... Vefa bu işte... Bu kimin vefası Yazıcıoğlu'nun vefası, Kanadoğlu'nun vefası, Özkan'ın vefası... Nasıl birleştirdi herkesi... Baykal bile uzun zamandır ilkkez Hükümeti eleştirmedi dün ama artık bugün patladı beceriksizlikler farklı görüşten olmasına rağmen O'nu bile çıldırttı... O bakımdan sen bunlara bak, Sosyal Demokratlar, Liberal Sağcılar, Solcular, Kemalistler, Ulusalcılar, AKP'li, Yeni Partili, CHP'li bu insanlar hakkını verirken varsın %0.005 olan Sosyalistler vermesin, tanımasınlar... Sinirini bozma, Türkiye'nin gerçekleri Yazıcıoğlu'nu unutmayacak sen geri kalan sahtelere sinirlenme, hele şimdi bir de onla uğraşma gardaşım...
Başımız sağolsun...
Yatak odalarımıza kadar girip bizleri dinleyip kaydeden ama bir çok sinyal vericisi olan helikopterin kaza yerini 3 günde bulamıyan TELECOM a "..artık kuzey Irakta ki teröristi matarasındaki bir bardak sıcak çaydan buluyoruz deyip çağ atladığını ..." iddia eden ama dev gibi 6 kişilik helikopteri 3 gündür 180 derece ters istikamette arayan devletimizin yetkili kişi ve kurumlarına; ölüm acısından siyasi rant elde etme gibi şark kurnazlığını düşünebilen siyasilerimizede acil şifalar dilerim....
Saygılar Muhsin Bey, Saygılar sayın Yazıcıoğlu... Dağ gibi delikanlı...
Konu Kibrisli tarafından (28.03.2009 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|