Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN !
Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt?
dün tüm gün boyunca gerek netten gerek tv den haberleri takip ettim.olayla ilgili ençok haberin yapıldıgı kanal olan cnn türk e baglanan ve enkaza ulaşan 17 kişilik köylü vatandaşlardan birisi canlı yayına baglanarak 6 kişininde ölü oldugunu bildirdi.hatta bi tanesi yüzleri tanınmayacak kadar donmuşlar ama 6 kişi olduklarını gördüm dedi.adamın söylediğine göre yüzlerinde 2 parmak kadar buz kütlesi oluşmuş.ayrıca bir başka acıklama sivil savunmadan geldi 6 kişide ölü bulundu diye.sonra akşam başbakan enkazdan gelen haberler sag kurtulan olmadıgı yönünde şeklinde bir açıklama yaptı.sanırım bu açıklamalar kamuoyunu meşgul edip nabzını ölçmek ve ihmal oldugu yönünde olan kuşkulardan oluşan gerginliği gidermek için zaman kazanıyorlar sanki
|
bende saat birde TV58 de baktımki son dakika da tam hatırlamıyorum BBP genel başkan mı neyse 4 kişinin cesedi bulundu 2 kişinin cesedine henüz ulaşılamadı diyordu..
[quote=gul-i_ahmer;392857]
Alıntı:
AKÇAMAGRALI58 Nickli Üyeden Al?nt?
ŞUAN BÜTÜN BBPLİLER VE MUHSİN BAŞKANI SEVENLER AYAKLANDI !!NEDEN PEKİ???İHMALLİK YÜZÜNDEN OLDUĞU İÇİN HERKES ARAMADINIZ DİYE AYAKLANDI ŞİMDİ İSE ARIYORUZ DİYORLAR BU DİRENİŞİ DURDURMAK İÇİN SIRF BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK ARADIK DİYEBİLMEK İÇİN ŞİMDİ ARIYORUZ DİYORLAR!!!
|
tamam kardeş ben daha size bişey diyemiyorum... :(
CANDA ÖZÜR OLMAZ...
Konu seva tarafından (28.03.2009 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|