Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
Bütün hemşerilerime yeni başlayan bir dönemde selam saygı ve güzellikler dilerim. İnşallah herkese hayırlı ve uğurlu olur.Sayın Belediye Başkanı Ahmet DARI'ya yeni görevinde başarılar dilerim. Kurtlapa için hayırlı olur İnşallah. Seçim sonrası Ali COŞKUN'a değilde Ali COŞKUN'un yanında ondan daha fazla başkan olan, şımarık ve dalkavukluk yapanlar meydan sizin saldırın artık. Bulak Irmağı temizler sizi
Marka elbiseyi herkes giyer, önemli olan Marka insan olabilmektir. Ali COŞKUN marka bir insan Kurtlapa için. Hadi bakalım Ali Beyin yanında marka olduğunu zanneden insanlar sıra sizde.
Ali COŞKUN Abime buradan selamlar sunarım, ben inanıyorum ki Kurtlapa için elinden geldiğince çaba gösterdi, birtakım şeyler yapmak için. Onada yaptığı hizmetler için teşekkür etmek her Kurtlapalının üstüne düşen bir vazifedir bence.Tabiki bal tutan parmağını yalar ve yalamaya devam edecektirde.
Hadi bakalım armutlar,adiller, mavzerler, eşşeğe binemezken şoför olanlar, tavası delikler, kafası kel olup damdan aşağı inemeden bekleyen baykuşlar sıra sizde. Olun bakalım kaliteli insan. Ali COŞKUN'un sırtından çok efelendiniz, yaşadınız, yediniz...
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....
|