Cevap: Sivas'a cöken 29 Mart bulutlari
Değerli hemşerim güzel yazmışsın ama bu gerekli değilmiydi BBP için. Sami AYDIN'ın hizmetlerini kimse inkar edemez tabiki. Ama bu durum sonunda Sami AYDIN ebedi olacak değilya. Bir osman SEÇİLMİŞ Sivas için çalışmadımı, Sami AYDIN gelip Osman SEÇİLMİŞ'in elinden başkanlığı almadımı. Biz peki unuttuk mu Dikilitaş denen yerde belediye zabıtalarının esnaf ile zıtlaşmalarını. Belki dikilitaş bakımsız bir yerdi, köylülerin uğradığı kötü bir yerdi ama yinede bizim insanlarımızın alışveriş yaptığı bir yerdi. Köyden gelen insanların malzemelerini yüklemek için 10-15 dakika bile araçlarını Cumhuriyet Lisesi yanındaki boş araziye sokmadıklarını hatırlıyoruz.
Ya yanındaki meclis üyesi kisvesi ile dolaşanlar, özbelsanı çiftlikleri haline getirenler ne oldu.adem eymir adında bir adam var, bunun sami aydına dayanarak yaptığı şımarıklıklar ne oldu. paravan şirketler aracılığıyla belediyeden yediklerinin hesabını kim biliyo.
Bu bayrak yarışıdır. Sami AYDIN gider Doğan ÜRGÜP gelir, oda gider başkası gelir. Herşey Sivasa yapılacak kaldırımlarla, kavşaklardaki havuzlarla ölçülmez. Tamam Rahmete Kavuştuktan sonra oldu belki ama Muhsin YAZICIOĞLU'na Sivasın bir ölçüde vefa borcudur bu seçimin sonucu.
AKP milletvekillerinden hangisi Sivasa ne yapmış kendi çabalarıyla. Para Sivasın Hizmet Sivasın. Sami AYDIN Sivasa hizmet etmek için geldi ve hizmet etti, etmek mecburiyetindeydi zaten.Bütün yaptıkları için teşekkürler Sami Beye...
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....
|