Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.03.2009, 13:45   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4578 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas'a cöken 29 Mart bulutlari

Konuyu acan arkadaşım Sivasliim.58 belliki yeterince demokrasiden nasibini almamış olacakki halkımızın hür iradesiyle ve vicdanıyla baş başa kalarak verdiği karara karşı cıkıyor bu bir demokratik hizmet yarışıdır sandıktan kim cıkarsa ona saygı duymalıyız sami aydın beyi benim kadar taktir etme bende sivasımıza yaptıklarını her zaman her yerde savunmuşumdur siz BBPnin bu işin üstesinden gelemeyeceğini nerden cıkardınız ön yargılı olmanın kimseye bir faydası olmaz ne o öyle felaket tellalığı yapar gibi sivasımızın üstüne kara bulutları salmışsınız beddua etmeler felan bilmeyende haclı seferleri memleketi istila etti sanacak senin öğdüğün parti Sivas dikim evini,devlet malzeme ofisini bir çok devlet kuruluşunu sivasımızdan söküp götürürken nerdeydinizAbullalatif şeneri adam gibi adamı harcarken neden bir tepki göstermedin benim şahsi düşüncem bu iktidar sivasa hizmet getirmedi tam tersi getirilen hizmetleri geri aldı onun için bizim bu iktidardan daha çoook alacağımız var bütün iktidarlar sivasımıza her türlü hizmeti yapmaya mecburdurlar iktidarlar gecicidir ama halkımız kalıcıdır hizmet insanlara yapılır sivasımızda buna fazlasıyla layıktır siz ne hakla BBP oy verenleri kınıyorsun bu ülkede herkes hür iradesiyle oyunu vermiştir dolayısıyla sizin böyle bir hakkınız yoktur sizin yaptığınıza HAZIMSIZLIK denir ayrıca Doğan ürgüp beye belediye başkanlık görevinde başarılar dilerim sivasımızın oylarının %50sini BBPverenlerin adına BENDE SİZİ KINIYORUM