Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.03.2009, 15:39   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1240 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas'a cöken 29 Mart bulutlari

Ne alaka şimdi CHP ne alaka konuyla ne alakası var CHP yokmuşta şuymuşta buymuşta... 2004 seçimlerinde il genel Meclisinde CHPli üye yoktu şu anda 5 üyesi var... Hiç ilçe belediyesi yokken şimdi 2 ilçe var 3 ilçede de kafaya oynadı birinde 2 oyla kaybetti... Asıl silinen AKP'dir Sivas'ta ama bu konunun altında değil başka konunun altında tartışılacak bir konudur...
Şehir merkezinde de benim ailemden dahil bir sürü insan ömürlerinde CHP dışında bir partiye oy vermezken BBP'ye verdiler, bende orda oy kullansam aynısını yapardım... Mete Oltulu ile konuştum çok net biçimde %10 rahat BBP'ye kaydı ki kökten CHP'li bir aileye mensup birisi olarak kendi aileminde aynısını yaptığını görünce doğru olabileceğini düşünüyorum...

Konu ile alakasız şeyle yazmanın ne mantığı var şimdi?? Sana cevap vermeyeceğim dedim dedim ama alnından kaşıyorsun adamı... Söyle bakalım Berat Demir Sivaslim.58'in yazdıklarına katılıyor musun? Bu bir ihanet mi?? Doğan Ürgüp'ün kazanması Sivas halkının Sami Aydın'a bir ihaneti mi? Peki bu kadar ilgilisin Antalya, Balıkesir, Manisa halkı ihanet mi etti AKP'ye, başbakan öyle diyor ya sen de aynı kanıda mısın?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla