Cevap: Sivas'a cöken 29 Mart bulutlari
arkadaşım istanbulda yaşıyor olabilirsin yılın 15 günü gelip sivasın sefasını sürüyor olabilirsin,ama yazı kışı 12 ay biz bu memlekette yaşıyoruz,benim düşüncelerim değil %50 oyla sami aydını postaladı bu millet ,bu niye gücünüze gidiyor anlamamak elde değil,alevisi sünnisi her kesim doğan ürgübe oy verdi,hiç gördünmü doğan ürgübü 2 dk oturup konuştunnmu,yada 1 dk sami aydınla göz göze gelipte kasıntı kasıntı yürümesini gördünmü,5 sene önce sami aydını görseniz süt dökmüş kuzu gibiydi,ama iktidar eline geçince neler neler yaptığı herkesin malumu,ben sami aydının şahsına kin beslemiyorum tanımam etmem,ama müteahhitlerle işbirliği içinde yolunmuş kaza çevirmedi mi,istasyon caddesinin kaldırımlarını 50 kere değiştirmedimi,cıbıllar parkını dümdüz etmedimi,kışın gelseydin keşke de görseydin yolların rezaletini,ben taşımacılık yapıyorum,istanbulda ankarada 2 yılda bir yaptırılan ön takımı burda 6 ayda bir yaptırıyoruz,mecburmuyuz kardeşim,ak-su yapmış park yapmış bahçe yapmış,bunu seçilmiş yapmadımı ,çanka yapmadımı,belediyenin asli görevlerini halka bir lütuf gibi gören dengesizler yüzünden bu halk bu hale geldi,su parası almıyormu,çöp parası almıyormu,tanıdığımız bir arkadaş evin önündeki asfaltta su borusu patlıyor diye,1 milyar fatura yollamadımı,tabela vergilerini %100 arttırarak su parasını %100 arttırarak,hayvan pazarı esnafına yollarınızda çukur olmayacak sularınız bağlanacak v.s v.s diyerek kandıran namus borcumdur diye yeminler edip oy istiyen sami aydın değilmiydi,şener şenin ilyas salmanla filminde cami yaptırma derneğini soyup soğana çevirip sonrada kaçma sahnesini hatırlarsınız değilmi,süper bir bahane oldu sami aydın için işte,zengindi değildi,insanoğlu paraya tamah ederse nemrutlukta zirveye çıkar ,el-insaf benim kimseyle alıp veremedğim yok,dün samiciydimde bugün çıkarım için ürgüpcü oldugumda yok,zaten öylelerini bu halk biliyor sen istanbuldan bilmiyor olabilirsin,zaten onlarda NAMUSSUZ ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ insanlar...
|