Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.04.2009, 20:50   #1
uhud
Yeni Yiğido
 
uhud - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
uhud Şuan uhud isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2009 08:02

Üyelik Tarihi: 04.05.2008
Yaş: 43
Mesajlar: 9
Tecrübe Puanı: 0 uhud COK SEVILEN BIR KISIuhud COK SEVILEN BIR KISIuhud COK SEVILEN BIR KISIuhud COK SEVILEN BIR KISI
Standart Havuç Tatlısı Tarifi

Havuç Tatlısı Tarifi



Malzemeler

3 su bardağı toz şeker
10 yemek kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilya
Yarım yemek kaşığı limon suyu
4 su bardağı su
1 portakal kabuğu rendesi
Yaklaşık 1 kg. havuç
Hazırlanışı
Havuç, (1 kg.) 4 su bardağı su ile haşlanır. Pişince püre yapılır. (robotta olabilir) Nişasta, şeker, limon suyu, portakal kabuğu rendesi, vanilya ve havucu pişirirken kullandığımız artan su eklenir. Karıştırılarak muhalle gibi pişirilir. Islak tepsiye kalınlığı 3 cm. olacak kadar dökülür. Soğuyunca istendiği şekilde dilimlenir. Üzerine hindistan cevizi serpilerek servis yapılır.
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
uhud isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla