Cevap: BU RAKAMLARA DİKKAT!!!!
Allah aşkına şu alevi sünni olayına girmeyin... Nolur... Daha bugün 2 Temmuz'la ilgili bir belgesel izledim... Ne hale getiriliyoruz farkındayız değil mi??? Önemli olan millet olmak.. Düşüncemiz, görüşümüz, meshepimiz ne olursa olsun sonuçta Türküz... Ülke ekonomik ve sosyal olarak iyiye gitmiyor... Nüfus artışına karşın iş alanı, eğitim ve sağlık alanlarında yetişemiyoruz... Devlet istihtam yatırımı yapmıyor, ücretli öğretmenlerle işi götürmeye çalışıyor hastanelerimizin durumu ortada bunlar konusunda haklılar... Kaynağı ne olursa olsun başka kaynaklarla araştırdığınızda da aynı rakamlara ulaşabilirsiniz o bakımdan Eğitim-Sen (ki bende karşıyım) olması önemsiz kaynağın...
Son olarakta Seçimler geçti CHP özüne döndü lafı gereksiz birşey ne alaka şimdi burada konu bu mu? Bu başlık açılalı 2 hafta olmuş seçim geçeli 3 gün oldu.. Yani daha önce açılmış konu, hemde CHP'nin özü bu çünkü muhalefet partisi, MHP, BBP, SP, DSP, DP, Yeni Parti gibi diğer partilerinde görevi bu zira muhalefetteler ve yanlış olan şeyleri açıklamaları gerekiyor...
Saygılar..