Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2009, 01:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 902 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta Doğan Ürgüp Dönemi



Doğan Ürgüp Sivas Belediyesine gelerek eski başkan Sami Aydın'dan görevi devraldı. Ürgüp, başkanlık mazbatasını teslim alarak resmen Belediye Başkanı oldu.

BBP İl Genel Meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Adliye Binası içerisinde ki İl Seçim Müdürlüğü’ne gelen Ürgüp, mazbatasını teslim aldı. Doğan Ürgüp’ü ilk tebrik eden ise hayat arkadaşı Makbule Ürgüp oldu.

Daha sonra Belediye binası geçen Doğan Ürgüp, eski belediye Başkanı Sami Aydın’dan görevi teslim aldı. Makam devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Sami Aydın, bu seçiminhangi partiden olursa olsun bütün Sivas’ı derinden etkilediğini belirterek, ‘Bu seçim farklı bir seçim olmuştur. Çünkü çok değerli insanların böyle bir kazayla karşı karşıya kalması emin olun hepimizin elini kolunu kırdı. Seçim öncesi 25 Mart tarihinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden çok değerli arkadaşımız, dostumuz Başta BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere ve diğer kazada hayatını kaybeden arkadaşlara Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi.

Neticede hayatın devam ettiğini kaydeden Aydın, ‘Sivas halkının teveccühü ile Doğan Ürgüp bey Sivas Belediye Başkanı oldu. Tabi ki bir Sivaslı olarak Sivas’ta görev yapan ve Sivas’ta yaşayan birisi olarak Doğan Ürgüp bundan sonra benimde yani Sami Aydın’ın da başkanıdır. Kendisine ihtiyaç duyduğu zaman destek olacağımı bilmesini isterim. Çünkü bu şehirde bende yaşayacağım, benden sonra çocuklarım ve torunlarımda yaşayacak. Ben inanıyorum ki gerek benim gerek göreve yeni gelen başkanımızın, gerek Sivas halkı hakkında hayırlı olan bu neticedir. Biz bunu temenni ediyoruz. zaman çok hızlı geçiyor. Zaman çok hızlı geçiyor, fakat bir şey çok önemli, geriye yaptığınız eserler, hizmetler kalıyor. İşte hoş seda bırakabilmek çok önemli. Biz bu konuda vicdanen rahatız. En azından önemli eserler bıraktığımızı düşünüyoruz. İnşallah Doğan kardeşimizde bunların üzerine çok çok daha güzellerini koyacak Sivas’ı bulunduğu noktadan çok daha yukarılara taşıyacaktır. Biz hepimiz bunun temenni etmeliyiz’ diye konuştu.



Mazbatasını alan ve ardından belediye başkanlığı makamını devir alan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, önemli olanın Sivas’a hizmet olduğunu belirterek, ‘İyi yapılan şeylerin takdir edilmesi çok önemli. Bizde Sami Aydın ve ekibinin iyi yaptığı şeylerin devamını getirerek memlekete hizmet edeceğiz’ dedi. Seçim kazanmış olmak gibi bir psikolojisi içerisinde dahi olmadıklarını ifade eden Başkan Ürgüp, ‘Yaşadığımız acı Türk Milleti olarak Sivas olarak çok büyük. Ben rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakında mesai arkadaşlığını yapan birisiyim. Gerçekten çok kıymetli çok özel yönleri olan bir insandı. Bunların bir kısmını daha yeni tanıyor Türk kamuoyu. Yani böyle yaptığı işleri deşifre eden bir adamda değildi. Gerçek bir Anadolu insanı, gerçek bir Sivas aşığı çok güzel bir insandı.

Böyle bir ortamda bizim çok fazla bir şey dememiz mümkün değil’ dedi. Diğer bir yandan yapılması gereken bir görevinde olduğunu belirten Başkan Ürgüp, ‘Bu görev de bir şekilde yürüyecektir. Şu bilinmelidir ki elimizden geldiği kadarıyla bütün gayretimizle insanları birlikte hareket ettirerek parti kavramının tamamen bittiği bir ortamdayız. Memleketimizin bütün değerleriyle birlikte hareket ederek Sivas’ımıza bir çıkış yolu bulmak mecburiyetindeyiz. Sivas’ın önünü açmak, ufkunu açmak için bütün gayretimizle gecemizi gündüzümüze katarak gayret göstereceğiz. Hep birlikte hizmet edeceğiz. Sivas hepimizin yaşayacağı çocuklarımıza bırakacağımız bir şehirdir. İstişareli bir şekilde belediye başkanlığı görevini yürüteceğiz’ dedi. 5 yıl çok çabuk geçer önemli olan 5 yılda ne şekilde ulaştığınızdır diyen Başkan Ürgüp, ‘Bu süreçte bir sonra ki insanın ufkunu açabiliyorsanız, zemin oluşturacak şeyler yapabiliyorsanız bu memleketimiz için bir kazançtır. Bizden sonraki nesillere daha iyi bir ortam bırakabilmek için herkesin bütün azami gayreti göstermesi gerekiyor. Sami Aydın beye yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bütün hemşerilerimize ve Türk Milletine baş sağlığı diliyorum’ diye konuştu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla