Selamlar.Ben sıvas sporun şampıyon olacagına yurekten ınanmak ıstıyorum.olamaz demıyorum olacak gücü var,ztn kötu olsa bukadar hafta liderlıkte kalamazdı.............Umarım gecen yılkı gıbı bahanelr rıle bılerek mac kaybetmezler:((Benı tek korkutan bu,yanı Uefa ayarında stadının ya da yeterlı butcesının olmaması durumu, bence sampıyonlar lıgını engellıyor:(((Butun sıvaslı iş adamalrının destek cıkması karsılık beklemeden ellerını cepelrıne atmaları gerekıyor dıye düşünuyorum.......Mısal bende ANKARAGÜÇLÜ bır kardesınızım,suanda şampıyon olsak,sampıyonlar lıgı için stadımız dahı yok:((
Ama bunu sıvas basarabılmelı,kadrosu ıyı,oyuncuları ıyı,teknık heyetıde fena degıl.UEFA da iddaalı konumda olan bır takımıda turkyede yenebılıyor sonucta gorduk

......
Neden sıvas sporda Uefada ceyrek fılan oynamasın,neden şampıyonlar lıgınde gruplardan çift hanelı puanlarla cıkmasın kı????
Denizli,antep,antalya,bursa,ge nclerbırlıgı kocaelı gıbı takımlarımız da zamanında 3 hatta 4. turlar oynadılar (son 15 yıl içinde)
ve hıcbırı suandakı SIVAS spordan daha teknık ve guclu degıldı......
BASARILAR SIVAS SPOR.......