Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
kaymakam olacaktım öyle derdim ama dayım yoktu ankarada vardı aslındada anlayacağınız dayılardan değildi, kamu yönetimi okudum ama daha ilk devrede okuldaki ışıkcıları nurcuları milliyetçi mukedasatçı türk islam sentezci ypılanmayı farkedip birde üstüne mülkiyeli olamayınca benim hayaller orada bitti, ben şimdi reklamcı yım üstelik anneminde haberi var 
|
Ben de kamu yönetimi okudum, mezun olduğum dönemde DYP ve CHP iktidardı. Alevi olmayanı işe almıyorlardı, alevi olmadığım için iş bulamadım. Sonra Almanya`ya geldim, iyi ki de gelmişim, en azından bizde ki kadar ayrımcılık yapılmıyor. Yani anlıyacağınız insana yeteneği, bilgisi varsa her kapı açık.
Yani abircan gardaşım, ayrımcılığı hepsi yapıyor, ha nurculardan dayın olmamış, ha alevilerden, hiçbir farkı yok. Herkes kendini düsünür olmuş, iş ehlinin elinde olmadığı içinde böyle geri kalmamız gayet normal. Sizce de öyle değil mi? Haa bu arada ben Almanya da almanca öğrendim ve bir alman firmasında yönetici olarak çalışıyorum, bana değer veriyorlar, insan olduğumu hissediyorum. Parada veriyorlar tabii.