Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.04.2009, 10:58   #9
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 773 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Öğrenci Müdürünü Bıçakladı

neden gereksiz yere burada eğitim ailede okula baslar tartışmasına giriliyor anlamış değilim doğrusu...karsılıklı güvenin sevgi ve saygının kalmadığı ortamda sağlıklı bir düzenin olması ve devamı söz konsu olamaz....gençliğimiz yani biz sanslıyız ki Rabbim bize ünivdede okuama ve güzel bir sosyal cevre nasiip etti...ilim olarak ahlak olarak bu bizi gelişdiriyor..işde sorunumuz bu imkana sahip olamayan yanlızlaşdırılmış öz güveni kırılmış sadece kafelere sokak arkadaslarıyla münasebete zorlanmış ilimde irfan da geri kalmış bir nesil oluo böoylecede....bakın ben istanbuldan geldim ...köprü altında kulubelerde tiner bali çeken gasp tan yatan arkadaslarım dahı oldu ve bu arkadslarımın içinde vallahi ben sigara dahi İÇMEM diyenler vardı...ama içmediği ot kalmamışdı...
işde okuyan gençliğin kalbine inme yolları arasdırılmalı ben merkezciyetten marksist düzenin darmadağın ettiği ruhu geri kazandırmal birey ön plana alınmalı manevi değerler artırılmalı ,,,eğitimli ve ahlaklı bir sosyal çevrede olmayanlar içinde meşguliyet laanaları oluşdurulmalı ...millet aile sevgisyle iman duygusu olusdurulmalı ki dağ basında da olsa kötülüğe bile nazar etmemiş olsun....bir milletin inşası kolay olmaz elbet çileli olacakdır...gerekirse birileri fedakarlık yapacak harcayacak kendını yanacak ısığıyla arkasından gelenlerı aydınlatacak....aksi takdirde beyni yada kalbi boş gençlikle anarsini kapkaçın terörizmin önünü asla alamayız....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla