Alıntı:
hasan723 Nickli Üyeden Al?nt?
slm feyzi abi benyanlış fikirde demek istemedim degişiklik oldugunu soylemek istedim yanlış anlaşılacak birsey oldugun sanmıyorum egerki sizi üzdüysem özürdilerim
ben başkanınmı cok severim hatta bana faydası dokun du saygım sonsuzdur yanlışlık olduysa özürdilerim banane kurt lapanın başkanın dan kim kazanırsa kazansın
bensadece degişiklik oldugunu yazdım
slm feyzi abi ben sabit fikir demek le ren cide anlamlında yazmadım uzun yıllar sonra degişik lik oldugunu demek istedim ali başkana her hangi bir hakaret veya kırıcı ve herhangi bir yanlış yap madım neden yanlış anlaşıl dıbilmiyom ali başkanın kişiligine her zaman saygım vardır kim olursa olsun benim başkanım dır okelimde yanlış olan birşey varsa özür dilerim ben sadece uzun yıllarsonra manasın da demek istemiş tim üzdüysem özür dilerim tüm kurtlapalı kardeşlerime selam ve sevgiler dilerim
|
HASAN KARDEŞ MESELE YOK BELKİ İSTEMİYEREK SABİT FİKİR FALAN DİYE TALİHSİZ YAZILARDAN BAHSEDİYORSUN BUDA İSTER İSTEMEZ TAHRİK OLMAYA YETİYOR O SEBEBDEN BU TÜR BASİTŞEYLERDEN KAÇINMAKLAZIM SATEN SENDEN ASLA BÖYLEŞEY BEKLEMEM İYİ AKŞAMLAR