Alıntı:
kasparix Nickli Üyeden Al?nt?
KARDEŞİM KONUYU ÇARPTIRDINIZ SOLCULUK PROPAGANDASINA DÖÜNÜSDÜRDÜNÜZ...FİLİSDİN KAMPLARI DEDİĞİN NALET KAMPLARDA BNM 20 BİN EN AZ ASKERİMİ SEHİT EDEN KÖPEK YETİŞDİRİLMİŞDİR...GELİP ÖVÜP DURUYOSUN...DHKPC BİLMEM DAHA NE PKK MİLİTANLARI NIN DA UĞRAK MEKANI OLDU ...SAĞOLSUN YOL GÖSDERENLERİ....
|
Bak kardeşim kimse laf atmazsa cevap vermem ben.... GEreksiz yere ortalığı germe...
O bahsettiğin Filistin kampları ney Deniz'lerin gittiği Filistin kampı ney... ÇArptırma konuyu...
PKK ya da DHKP-C Suriye Lübnan sınırındaki kamplarda eğitim görmüştür... Filistin'le bir alakası yoktur... Sen Hamas- El Fetih kamplarında PKK'lı yetiştirildiğinimi ima ediyorsun???
Bu çocuklar gitmiş İsrail Karakolları basmıştır orada... Filistin'in Müslüman kamplarında İsrail ve ABD karşıtlığı için savaşmışlardır... Hangi biriniz şu anda kalkıp Filistin'e gidebiliyor... Birilerini eleştirirken eleştirdiğiniz konuda ya çok bilginiz olsun ya da eleştirdiğiniz konuda eleştirdiğiniz kişiden daha iyi olun...
Türk Solu dergisinin ne mal olduğunu yazdım... Onca fikrimi söyledim, hatta kimsenin bilmediği fikirler verdim haklarında... Çünkü onların ciğerini bilirim ben... Konuyu Deniz'lere getiren sizsiniz sonra gidip çarpıtıyorsun diyen yine sizsiniz... Yazarken dikkat edelim birbirimizi kırmayalım bunlar hassas konular dedim.. Yine diyorum ve bu konu hakkında daha yazmıyorum... Çünkü olay genişledikçe daha da kırıcı olunacak bunu hissediyorum...
Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt?
arkadaş demiş ki bu 3 kişi her SAKLANMA ihtiyacı duyduğunda SİVAS A gelirlerdi. Orada duracaksın. Bu 3 ünün Sivas la hiç bir alakası yoktur. Deniz Gezmiş Erzurumlu diğerleri nereli bilmiyorum.
Sivas hiç bir zaman bunlara kucak açmamıştır. Bunların üçü Gemerek halkının askere haber vermesiyle Sivas Gemerek topraklarında yakalanmışlardır. Sonra da meşhur türkülerini yakmışlardır : Allah düşürmesin Gemereğe yolumuzu diye. Zaten Sivas ve Gemereğe giremediler giremezler de. Yolları bir geçti Gemerek ten sonları oldu. Bir daha da cesaret edemezler zaten.
Bu üçünün Sivas la hiç bir alakaları yoktur. Sivas la alakalı iki büyük insan vardır. Birisi 1917 Sivas Pınarbaşı (1917 de Pınarbaşı Sivas a bağlıydı) doğumlu rahmetli Alparslan TÜRKEŞ, diğeri 1954 doğumlu rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu dur. Türkiye mizin yetiştirdiği bu iki büyüğümüz de Sivaslıdır ve bunla biz gurur duyuyoruz.
Sivas la alakası olmayan insanları gelip de Sivas a yamamaya çalışmayın. Yok ailesi Sivas a göçmüşmüş yok şu bu.
Sivas ki Türkiye de 4 tane Selçuklu medresesiyle Türkiye de en fazla Selçuklu medresesine sahip ilimizdir. Bu demektir ki Sivas Türkiye nin tapusudur. Sivas alperenler, yiğidolar otağıdır bu da böyle biline. Zaten bir başbuğ bir de baş alperen bizim Sivas tan çıkmıştır en güzel ispatı da budur.
|
Yav bırak git Berat ya... Allah aşkına... Alparslan Türkeş Kıbrıs'lıdır... Kıbrısta doğduğu ev vardır... Müzedir... İstersen bu konuda çok bilmeden konuşma...Bir daha da kendini haklı çıkartmak için saçma şeylere araştırmadan dalma derim...
Bahsettiğin Gemerek'te o dönem Ragıp Çatak Belediye başkanıdır... Bağımsız aday olarak girmiştir seçimlere... Bahsi geçen Gemerek halkı aynı zamanda bu belediye başkanının evini göstermiştir Deniz Gezmiş'e yardım olması için...
İkincisi bilmiyorum diyorsun öğren... Hüseyin İnan Gürün'lüdür... Gürünün Bozüyük köyünde doğmuştur... Dayısı ve Dedesinin beraber yaşadığı evde yakalanmıştır... Deniz Gezmiş Ankara da doğmuş ardından hemen Sivas'a yerleşmişler 16 yaşına kadar Sivas'ta yaşamıştır... Lise döneminde ailesinin taini çıktığı için ayrılmıştır... Sivas'ta çok tanıyan vardır... Bağı yoktur demek ya bilgi yoksunluğudur ya da sindirememektir Sivas'ın aynı zamanda solcu liderlerde yetiştirdiğini kabullenememektir...
Her saklanma ihtiyacı duyduklarında Sivas'a gelmişlerdir... Yıldızelinde, Haliminhanında ve Sivas merkezde saklayan insanları direk olarak tanıyorum... Görüştüm konuştum... Sağcı olan, Koyu bir ülkücü olan komşuları (Benim de eniştemdir) saklanmak için geldiğinde polislerin elinden o kurtarmış, saklamış bu da 4. kişidir. Ki kendisi ülkücüdür...
Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'lıdır gururluyum peşinden binleri sürükleyen bir lider yetiştirdiğimiz için... Hüseyin İnsan Sivas'lıdır gururluyum peşinden Binleri sürükleyen bir lider yetiştirdiğimiz için ve aynı soyadı paylaştığım için... Deniz Gezmiş Sivas'ta yetişmiştir gururluyum Türkiye'deki tüm solcuların lider olarak gördüğü, dünyaca tanınan bir gençlik lideri yetiştirdiğimiz için...
Sivas Selçuklu'nun başkentiydi gururuluyum... Sivas Dünya da büyükşehir anlamına gelen Polis ekini sonuna alan ilk şehirlerden birisi olduğu için gururluyum (Sibasipolis)... Sivas Alperenlerin otağı olduğu kadar Solcu liderlerinde yetiştiği bir yerdir... O bakımdan bundan utanacağında kültürel zenginliğimizle, Türkiye'nin dönem dönem en önde olan insanlarını yetiştirdiğimiz için gurur duy... Solculardan da bu kadar korkma... Ben bir Solcu değilim o bakımdan hepsiyle gurur duyuyorum... Sende bu ideolojik saplantılarından vazgeçip Sivas'ın tüm değerlerini kucakla.... Kendini haklı çıkartmak içinde insanlara yanlış bilgiler verip yanlış sözler söyleme önce iyi araştır olur mu???