Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.04.2009, 13:26   #48
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı.

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Alparslan Türkeş ile ilgili daha fazla görüş bildirmeyeceğim sadece ona bakarsan Rauf Denktaş'ta Derviş Eroğlu'da Derviş Zaim'de Kıbrıs'lı değil..Onların aileleride Osmanlı'dan göçen ya da sürülen insanlar...

Hüseyin İnan ile ilgili bilgileri bakıp araştırıp mı verdin yoksa senin yorumların mı... Eğer iyi araştırısan Bozüyük köyünün ezelden beri Gürün'e bağlı olduğunu görürsün... 1935 yılında Gürün'ün en büyük köyü olarak gösteriliyor...
Hüseyin İnan'ı ya da diğerlerini tanımıyorsun, haklarında en küçük bir bilgin yok... Bu konu hakkında ilk yazdıklarından şu ana kadar yazdığın herşeyde bu belli... Bu çocuklar hakkında yanlış bir bilgi veriyorsun kendini haklı çıkartmak için ben düzeltiyorum bakıyorsun internetten benim dediğimin doğru olduğunu görüyorsun sonra ona göre başka bir argüman atıyorsun... Bu çocukların masumiyetini o zamanki cuntacılar bile kabul etmiş sen neden utanıyorsun hemşehirlinden... Hüseyin İnan Sivas'lıdır... Hüseyin İnan sapına kadar Sivas'lıdır...Nereye bağlı olduğu belli değilmiş Bozüyük'ün, Bozüyük ezelden beri Gürün'e bağlıdır... Wikipedi çok güvenilir bir site gibi ordan bana referans veriyorsun... Bozcader'i ara onlar sana bilgi versinler... Hüseyin İnan ilkokul ve ortaokul'u Sivas'ta okumuştur... Liseyi de Alparaslan Türkeş'in memleketi Pınarbaşında... Üniversiteyi Odtü'de okumuştur... Filistin kamplarında eğitim almış İsrail askerleri ile savaşmıştır... Denizlerle kaçtıklarında Dayısının evine gitmiştir... Orada uyurken dayısı ve dedesi korkmuşlar ve ondan habersiz askere haber vermişlerdir... Teslim olursa daha iyi olacağını düşündükleri için bunu yapmışlar ve Dayısının evinde yakalanmıştır...Hakkında hiçbirşey bilmiyorsun... İnternetten bakıp işine geleni çevirip saptırıp buraya taşıyorsun...

Deniz Gezmiş 22 yıllık hayatının 15-16 yılını Sivas'ta geçirmiştir... Bu insanlar hakkında ne kadar bilgin olduğu anlaşılıyor... Önce dedin Ankara'da doğmuş Sivas'a gelmiş sonra tekrar Ankara'ya gitmiş orda okumuş felan ben deyince İstanbul şimdi yan çiziyorsun "İstanbulda fikirleri oluşmuş" şöyle böyle.. Deniz Gezmiş en küçük yaştan beri Sivas'ta abisinin ve babasının etkisi ile ve Sivas'taki sol görüşün üstünlüğünden ötürü solcu olmuştur... Tarafsız siteler ne tanır onları... En yakın arkadaşları ile görüşüyorum ben, yıllarını birlikte geçirdiği birlikte hapis yattığı arkadaşları ile, Sivas'ta birlikte top oynadığı arkadaşları ile mahalle arkadaşları ile onu her Sivas'a geldiğine saklayanlarla görüşüyorum... Adam Erzurumluyum bile demiyor her sorulduğunda Sivas'lıyım diyor... Bacak kadar çocukken İsmet Paşa'nın Sivas'taki Tokat'taki mitinglerine giden bir çocuk hele hele bu kadar Lider konumuna gelmiş birisi Lise'demi siyasi görüşünü oturtur Allah'ını seversen... Akıl var mantık var...

Sen haklarında en ufak bir bilgiye sahip olmadığın öldürülmüş 3 tane delikanlının neyinden çekiniyorsunda sapına kadar Sivas'lı olan birisine Sivas'lı değil diye iddia ediyorsun... Utanıyor musun Hüseyin İnan'ın Sivas'lı olmasından ya da Deniz Gezmiş'in Sivas'ta yetişmesinden... Ben en az Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas'lı olmasından duyduğum onuru onlarında Sivas'lı olmasından duyuyorum...

Bu konuyu seninle artık tartışmıyorum... İstediğini söyleyebilirsin zira birçok konuda bilgin var ve o konularda senle atışmaktan zevk alıyorum ancak bu çocuklar hakkında ne ufak bir bilgin yok... Kulaktan dolma ve önyargılarla yazıyorsun...

Saygılar...

Bunda utanılacak bir durum yokki, nesinden utanılacak aksine övünülmesi gerek neden dersen kıbrıslı kardeşim,

6. Filo istanbula geldiğinde Amerikan askerlerini denize atan Deniz Gezmiş ve aynı görüşü paylaşanlardı, şimdi bile onun ölüm fermanını imzalayanlar şuanki duruma göre cezaları kısa süre içeride yatıp çıkacak bir suç olarak görmekteler.
Deniz Gezmiş idama giderken en son nefesine kadar "Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi" "Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye " diye diye son nefesini vermiştir. Okumdadan araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle ,bu gerçekleri neden görmezlikten gelirler.
Onlar ülkeleri için baş koymuşlardır, kendi çıkarları için değil Türkiye ve halkı için mücadele etmişlerdir ülkesini milletini çok seven canını bile verecek olan kişiledi. O zaman Amerika'ya karşı olan Türkiye'ye sokmak istemeyen bilnçli bir gençlik vardı. Onlar canlarını feda ederek Amarika'yı kovmak istedi Vatandan.
Bunlar kendi elleriyle teslim ediyor, incirlik kimin kontrolünde savaş uçakları kimler için kalkıyor incirlikten. Amerika askeri subaylarımızın başına çuval geçiriyor gıkımız çıkmıyor. Asıl utanılacak şey budur işte . Eleştirilecek birileri varsa buna imza atanalrdır ülkesini satanlardır bence.
Neyse konu farklı yönlere gitmesin bendende saygılar arkadaşım.