yazdığım yazı çok açık zannediyorum. Ben sadece bu foruma göre bir yazı yazmadım. ve direk sizede boş mesajlar yazıyorsunuz demedim. Neden üstünüze alınıyorsunuz anlayamadım doğrusu, ben sivasspor.com ve sivaslilar.net te ilk kuruldukları günden beri bulunan birisiyim ve mümkün olduğunca işlerim el verdiği sürece takip ediyorum. Ama dönem dönem yaşanan ve son zamanlarda yine çokça rastladığım gereksiz konular ve mesajlar dikkatimi çekiyor. Beni üzen şey anlamsız ve gereksiz olduğunun düşündüğüm bu mesajların büyük bir forum kirliliği yaptığı görüşündeyim.
Örneğin yeni mesajlara tıkladığımda karşıma çıkan manzara gerçekten çok üzücü neden mi? çünkü sayfaya çıkan yazıların %98'i forum oyunları vb konular ve o kadar gereksiz ve anlamsız oyunlar varki, yani afedersiniz cılkı çıkmış durumda. yani sitemizde oyun bölümü var oyun oynamak isteyen girsin oynasın, ben şahsen öyle yapıyorum. Bu arada forum oyunlarına karşı değilim ama, biraz abartılı olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşümdür. Saygılar.
Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt?
ozaman şöyle yapalım sen konu aç millet te yorum yapsın.
dogru düzgün girmiyorsunuz hemde yeni şeyler bekliyorsunuz herkes sizin gibi yeni şeyler beklerse o yeni şeyleri kim ekleyecek.açın yeni konular sizde katın siteye bişeyler millet oyun oynamasın ona yorum yapsın.
|
bu tavır hiç hoş değil, senin gibi birisne yakıştıramadım doğrusu. öncelikle şunu belirteyimki ben gerekli gördüğüm güzel şeyleri taşıyorum siteye, sende bu konuda oldukça aktifsin bunu biliyorum. Ayrıca sadece ben niye konu açayım herkese düşüyor bu görev... Birde Ben mümkün olduğunca hergün giriyorum siteye, imkanımız bu kadar çalıştığımız yere ihanet edemeyiz sonuçta işimizi bırakıp akşama kadar internette dolaşacak lüksümüz yok. aslında İmkanım var ama bu çalıştığım iş yerine işime saygısızlık olur. Birde insanlar birisi yazı yazsın biz yorum yapalım diye beklemek yerine kendileri konu açsınlar, yada durmak yok oyuna devam diyelim. Herkes kendi bilir isteyen oyun oynasın isteyen yorum yapsın, ama insan geriye dönüp baktığında nasıl bir iz bıraktığına baksın. Bu siteye kimler geldi kimler geçti, ama önemli olan kalıcı olabilmek, sayın başkanımızı sivassporumuz 1. lige çıktığında ziyarete gittiğimizde bize aynen şunu demişti. Şimdi bu lige çıktık amacımız kalıcı olmak, ligde ortalarda olalım ama hep bu ligde olalım sözü oldu. gerçekten çok etkileyici bir düşünceydi. Burada da durum aynı önemli olan çok mesaj yazmak, çok konu açmak değil kalıcı olabilmek işte bunu başarabilmek farklı bişey. neyse umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır...
Alıntı:
HaZaN Nickli Üyeden Al?nt?
Öncelikle barikat58 seni tebrik ediyorum ALLAH nazardan korusun mesajlarının devamını bekliyoruz, yolun açık olsun kardeşim.
Kardelençiçegi seni de en içten dileklerimle kutluyorum ve yorumların süper her konuda, burada yazılan hiçbir mesaj boş değildir, lütfen emeğe saygı gösterilem, saygılı ve seviyeli olalım.
ErdalGüler kardeş böyle insanları aşağlayıcı mesajlarınla sen kendini kaybedersin kimselere bişey olmaz, buyur sende yaz eğer ki yazmıyorsan bırak yazanlarada mani olma.
|
yazılarımda asla kimseyi aşağılamam. lütfen dikkatli okuyunuz...