Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.04.2009, 18:07   #45
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2246 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TEBRİK ETTİNİZMİ ?

bu tavır hiç hoş değil, senin gibi birisne yakıştıramadım doğrusu. öncelikle şunu belirteyimki ben gerekli gördüğüm güzel şeyleri taşıyorum siteye, sende bu konuda oldukça aktifsin bunu biliyorum. Ayrıca sadece ben niye konu açayım herkese düşüyor bu görev... Birde Ben mümkün olduğunca hergün giriyorum siteye, imkanımız bu kadar çalıştığımız yere ihanet edemeyiz sonuçta işimizi bırakıp akşama kadar internette dolaşacak lüksümüz yok. aslında İmkanım var ama bu çalıştığım iş yerine işime saygısızlık olur. Birde insanlar birisi yazı yazsın biz yorum yapalım diye beklemek yerine kendileri konu açsınlar, yada durmak yok oyuna devam diyelim. Herkes kendi bilir isteyen oyun oynasın isteyen yorum yapsın, ama insan geriye dönüp baktığında nasıl bir iz bıraktığına baksın. Bu siteye kimler geldi kimler geçti, ama önemli olan kalıcı olabilmek, sayın başkanımızı sivassporumuz 1. lige çıktığında ziyarete gittiğimizde bize aynen şunu demişti. Şimdi bu lige çıktık amacımız kalıcı olmak, ligde ortalarda olalım ama hep bu ligde olalım sözü oldu. gerçekten çok etkileyici bir düşünceydi. Burada da durum aynı önemli olan çok mesaj yazmak, çok konu açmak değil kalıcı olabilmek işte bunu başarabilmek farklı bişey. neyse umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır...

bende senin ilk yorumunu okudugumda sana yakıştıramamıştım
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla