Arkadaşlar bakın Laik, Anti-laik gibi bir hava yaratılıyor herzaman bu tartışmalarda...
Sitede hiçkimse din karşıtı değildir sanırım, aynı zamanda Atatürk karşıtıda yoktur aramızda... Ben elimden geldiği kadar objektif bir yorum yapmaya çalışacağım...
Birkaç arkadaşımız "Bizde Atatürkçüyüz" diyor... Eğer öyle diyorlarsa öylelerdir buna sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum ve sahte Atatürkçülerden dem vuruyorlar... Aynı sorundan bir Kemalist olarak bende rahatsızım... Atatürk diye diye Atatürk'ün yaptıklarını yıkan Generaller oldu bu ülkede... Şimdi yargılanmadan evlerinde resim yapıyorlar... Aynı zamanda Atatürkçüyüm diyip ülkenin altına dinamit koyan din bezirganlarıda oldu ve hala da var... Bu arkadaşlar sahte Atatürkçülerden ne kadar müzdariplerse aynı şekilde temiz Dinimizi Siyasetin pisliğine sokanlarıda görmeli sadece... Türkiye'de yıllarca ne türban sorunu tartışıldı ne laiklik... Neden??? Çünkü dini siyasetle kirletenler yoktu... Böyle bir ortam oluştuğunda yani dini siyasete bulaştıranlar, devlet mekanizmasıda kendi sistemini korumaya yöneldi... Sonra sert önlemler, 28 Şubat felan... Yani demem o ki Türban sorunundan ötürü canı sıkılan arkadaşlar Sahte Atatürkçülere bakarken birazda dini siyasetle kirletenleride görsün...
Aynı şekilde Atatürk adını kullanarak belli rantlar sağlayanlar var Atatürk, bunların Atatürkçülük adını kullanarak yaptıklarını görse asacağı adamlar olurdu bunlar... Benimle aynı görüşteki dostlarımda bu insanların varlığını görmeli ve temizlemelidir... İşte o zaman yeniden birlikte okuyabilen, Türkiye'yi omuz omuza geliştiren gençlerle dolu bir Türkiye yaratabiliriz... Her iki kesimde içindeki pislikler temizlemeli...
Benim bu konuda bir çözümüm var... Sonucunda hem başörtülerini gerçekten dini için takan kızlarımız okuyabilecekler (Kızların okuması erkeklerden daha önemli çocuklarımızı onlar eğitiyorlar çünkü ilk olarak) hem de dini siyasete alet edenler ayyuka çıkarılıp cezalandırılacaklar... Böylece ne gerçekten dinini yaşamak isteyenler haksız cezaya uğrayacaklar ne de siyasetle dinimiz kirletilmeyecek...
Bu hafta bir tartışma konumuz vardı... Türksolu dergisi... İşte onlar benim en büyük düşmanımdır... İrticacı, yobaz ve şeriatçılardan bile önce can düşmanlarımdır... Çünkü onlar gibi insanlar Türkiye'ye daha çok zarar veriyorlar... Bizim ideolojimizdekilerde bu insanları bulup cezalandırmalıdır...
Türban yasağının teknik olayına girmeyeceğim ancak ne yazık ki şu anki şartlar bu sorunun aşılması için uygun değil... Keşke olsa ve kaldırılsa bu yasak... Onu diyeyim, bir de bana ne olur AB'den felan örnek vermeyin bu konu ile ilgili... Ne onların şartları bizimki ile aynı ne de orada dini sembol yasağı yok değil, var... En önemliside kendi iç sorunlarımızı onlardan feyz alarak çözecek değiliz heralde... (sakın diğer konularda neden AB'den örnek alıyoruz o zaman demeyin zira imzamdanda göründüğü gibi ben ona da karşıyım

)
Saygılar...