Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.04.2009, 15:19   #68
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.
Bu işi ben çözerim deyip devletten garanti kaymaklı maaşını ben alıp yan gelip yatan değilim seva kardeşim, Bizler vatandaş olarak üzerimize düşen ne ise zaten şehitlerimizle canlarımızla ciğerlerimizle ödüyoruz.
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!