Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.04.2009, 20:01   #6
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Ne Mutlu Türküm Diyene...

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hakkinizi helal ediniz...

Kelimelere yüklenen anlamlar asırlar icinde oturur veya degisir.
Son zamanlardaki popülist kavgacılık kavramların özellikle ırk bazlı vurgulanması bu kelimenin de kimyasini bozdu.

O yüzden sehit haberlerinin hemen ardindan "Ne mutlu Türküm diyene "basligi gördügümde bana günümüzdeki " Milliyetciligi " bunuda tekelinde zanneden siyasi bi partí yi hatirlatti...
Arkadaşım, bunda çok samimiyim bu sabah ben bu topici açarken şehit edilen askerlerimizden haberim yoktu, o üzücü haberi daha sonra öğrendim.
Yani o habere istinaden bu konu açılmamıştır. Bu konu bana e-mail yoluyla geldi ve çok beğendim sitedeki arkadaşlarımla paylaşmak istedim.

Saygılar.