Cevap: Sanal ortam da karşı cinsle muhatab olmak!!!
Valla ben genel olarak konu hakkında yorum yapmak istemiyorum, zira kişinin kişisel görüşüdür, bizi ilgilendirmez ama şu alttaki bölüme biraz takıldım...
"Kadınların cihadı(ayet ve hadislerle sabittir) vakarla evlerinde oturmalarıdır. Şimdi,internetle(yani chatle) insan evinden çıkar,başkalarının evlerine misafir olur.
Fiziksel olarak değilse de sanal olarak,ama sonuçta çıkmıştır.
Bunun yorumunu kendiniz yapın hanımlar...
Bırakın bazı sahalarda tebliğ erkeklere kalsın.
Zira dış dünya,sanal da ve reelde,örneğin çalışma ortamlarında,çarşıda pazarda sokakta,dükkanda,okullarda ve chatte, zorluklarla dolu.
Zayıf olan kadın nev'ine göre değil,kayıp gitmek işten bile değil.
Böyle olmasaydı,kadının cihadı evindedir denmezdi.
Kadınların cihadı(ayet ve hadislerle sabittir) vakarla evlerinde oturmalarıdır. Şimdi,internetle(yani chatle) insan evinden çıkar,başkalarının evlerine misafir olur.
Fiziksel olarak değilse de sanal olarak,ama sonuçta çıkmıştır.
Bunun yorumunu kendiniz yapın hanımlar...
Bırakın bazı sahalarda tebliğ erkeklere kalsın.
Zira dış dünya,sanal da ve reelde,örneğin çalışma ortamlarında,çarşıda pazarda sokakta,dükkanda,okullarda ve chatte, zorluklarla dolu.
Böyle olmasaydı,kadının cihadı evindedir denmezdi."
Kadının Cihadı evdedir diye hangi hadis ya da Ayet var bilemiyorum... Kadını zayıf gösteren bir ayet ya da hadis olduğunu zannetmiyorum...
"örneğin çalışma ortamlarında,çarşıda pazarda sokakta,dükkanda,okullarda ve chatte, zorluklarla dolu.
Böyle olmasaydı,kadının cihadı evindedir denmezdi. " ne demektir??? Kimse kadınları bu kadar küçük göremez, Seva bacım sana değil lafım bu sözler kime aitse ona, yoksa sen onun görüşlerini benimseyip buraya taşıyabilirsin ama ilk olarak bu görüşe ait bir insan Ayet ya da Hadisleri nasıl bu kadar bağnaz olarak yorumlar... Kadınlar güçlüdür, anadır, ülkelerin lokomotifidir... Evden çıkmasının yanlış olduğunu söylemek, iş hayatı hatta pazar da çarşıda bile hayat zorluklarla dolu sen güçsüzsün evde dur demek küçümsemek ayıptır...