Alıntı:
deniz kızı Nickli Üyeden Al?nt?
sevacım kusura bakma ama yani bence fazla abarttın bu konuyu. sana biçok konuda destek verdim ama çok uzattın bu konuyu bence farklı yerlere çektin. yani şimdi sende bu site ye takılıyorsun ve her konuda yorumların var seninde muhatabın erkekler yani ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum paylaşım sitesi olmaktan çıktı burası artık dini ders sitesi oldu. sanki kimse dinini bilmiyor inançsız senden öğrenecek. madem çok sakıncalı din açısından bu sanal ortam sen neden takılıyorsun yaaa. konu nerden nereye geldi. alacağın tepkileride biliyor olmana sevindim . bilişim çağında yaşıyoruz herkes pc kullanıyor.sana göre bu bile günah nerdeyse. bence bu işin günah tarafı varsa o kişinin kendisini bağlar.bu konu hakkında çok ileri gittiğini düşünüyorum. ve asla cevap vermeyeceğim. senin tüm yazılarını okuyorum çoğuna katılıyorum ama bu konuyu çok yanlış yerlere çektin. sen bi yöneticisin bu sitenin fetva vericisi değil.öyle şeyler yazıyorsun ki sanki herkes dinsiz inançsız birşey bilmiyor. kusura bakma bu sefer sana muhalefetim
|
Güzel Bacım Erkeklerle konuşmayın anlamına gelmiyorki Ne kadar meraklısınız karşı cinsle konuşmaya ya

bende konuşuyorum Abilerim var sınırlı bir şekilde konuşuyoruz bu ilaki erkeklerle konuşmayın anlamına gelmiyorki seviiyeli konuşmayanlara için bu yazı bir ayette
" Ey Peygamber Hanımları! Siz kadınlardan herhangi biri gibi
değilsiniz.Eğer (ALLAHh'tan) korkuyorsanız, (yabancı erkeklere karşı
perde arkasında) sözü yumuşak söylemeyin ki kalbinde hastalık bulunan kimse kötü ümide kapılmasın.Güzel ve münasip sözler söyleyin."
münasip sözler söyleyin yani uygun konuşun demek anlamına geliyor dikkat etmedin galiba
paylaşım sitesi olmaktan çıktı burası artık dini ders sitesi oldu.
bacım bu sitede ben dini bölümlerde var dini ders vermiyorum sadece dinimizin bazı kuralarını unutulmamasını yazıyorum..
Herkes Her istediğini yapmakta serbest ama unutmadan serbest
andolsun ki insanı biz yarattık,ona nefsinin ne fısıldadığınıda iyi biliriz.
biz ona şah damarından daha yakınız..
sağ tarafta ve sol tarafta iki alıcı kayıt yapmaktadır..
hiçbirtşey söylemezki onu gözleyen tesbit eden biri bulunmasın..
kaf suresi..16-17-18