Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.05.2009, 12:06   #39
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sanal ortam da karşı cinsle muhatab olmak!!!

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sana göre öyleyse dinle alakali konusulmayacak biligilendirilmeyecek gereksiz konular bunlar,
egerki öyleyse neden yaziyorsun buraya sen ayda balayini yapmaya hazirlan abicim...
öbür dünyaya hic gitmiyecenya.......

bana göre asil cahillik bos islerle ugrasanlardir
Herşeyin yeri farklı farklı hakan bey, bazı şeyleri önyargılı davranıp işinize geldiği gibi algılamayın ltf. Biribirine karıştırırsanız işin içinden çıkılmaz hal alır.
Öbür dünya içinde çalış, ama bu dünyayı da ihmal etme, ihmal edersen işte böyle 100 yıl geriden takip edersin bazı şeyleri.. Ben o bir dünyaya gitmem demedim, ama sanki sen gitmiş gelmiş gibi konuşuyorsun hakan bey... Gereksiz olarak gördüğün şeylrede yazmak gerekirki sonra gerekli olsun.