Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.05.2009, 19:06   #63
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Kent Meydanı Bakımsız

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben herkesin düşüncesine saygı duyarım ama daha 1. ayını yeni doldurmuş başkandan ne bekiyebilirizki bence sizin yaptığınız ön yargıdan başka bir şey değil siyasi görüşüme gelince bana hitap edecek parti henüz Türkiyede yoktur onun için ben doğruya doğru konuşurum sizden hesap felan sormadım böyle bir yetkim zaten yoktur sadece bilginiz varsa paylaşalım dedim buda benim agresifliğimle yorumlanamaz sanırım beni yanlış anlama lütfen
Alıntı:
Ön yargıyı bir yana bıralım her belediye başkanı sivasımız için hizmet etmeye geliyor sayın ürgüpte sivasımızın bir insanı 5 sene sayın sami aydın beye tahamül gösterdik 1 aylığına olsun sayın doğan ürgüp beye tahamül gösteremiyoruz Her seferinde bu konu silinmezse diyorsunuz burada konular silinmez tabiki sitemizin kurallarına uygun konulardan bahsediyorum
Bu mesajlarında önyargıdan bahsediyorsun. önyargılı olmamamız gerektiğini vurguluyorsun.

Merkez_Alperen Nickli Üyeden Alıntı
ALLAHIN İZNİYLE BELEDİYE BAŞKANIMIZ DOĞAN ÜRGÜP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GİBİ 11 TRİLYONU TAKIP KAÇMADAN,HARAM YEMEDEN SİVASIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERECEKTİR!

SİZ DAHA ÇOK GÜN SAYARSINIZ AGALAAR!!! KALEMİZ İLELEBET BİZDE KALACAK İNŞALLAH!

GEL BİZ ŞUNA .. SİVASTA YOLSUZLUK BİTMİŞTİR.. DİYELİM
Alıntı:
Hay ağzına sağlık alperen kardeşim bazıları hazımsızlık çekiyor
Bu mesajlarda da 1 aylık belediyeyi savunarak belediyeyi savunanları savunarak ön yargı yapıyorsun. daha önünde 4 yıl 11 ay olan bir belediye için Sivasta yolsuzluk bitmiştir diyorsunuz.