Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.05.2009, 23:53   #4180
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 746 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
kınasoglu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak yeni siteye gelen arkadaşlarımız var ne güzel adını soyadını yazmış
murat kayabaşı kendini tanıtmış kendin tanıtmayan vede yorum yapan kişi bensende aciz vede korkak kişidir cıkıp açık açık yazmak varken kötü bensemde herkim olursa olsun bne olsam açık yazarım bakın deriye dönük yazdıklarımıza kötüye kötü denmişdir ama dedi kodu yapmak vede kendin burda sağunma yapamayan birilerinin ardındanda konuşmak hoş olmaz bizde bi ata sözü vardır gizi övürsersen açık doğurursun derler açık olmakta yarar var
beli ki senin gibi gizli yazan kişiler gizli işler cevirdi nerden bilelim bu beldede kimler gizli iş yaptıysa bu forumdaki arkadaşlar bi coğu bilir burası gümüşdereliler forumu herkes birbirini in tanır tabi kendini tanıtırsa senin gibi gizli ve isimsiz yazarsa yaralı olmaz gizli olmak açiz insan işdirrrrrrrrrrrr
Kınaşoğlu en baştan beri benim yazdıklarım bunlardı ben hep bunu söyledim kişiler önce kendilerini tanıtsınlar öyle sohbet edelim diye beni başlangıçta birçoğu yanlış anlamıştı.ben burdayım kimler geldi kimler geçtibu sahalardan çizgimi bozmadan ben yine devam edeceğim ALLAH'IN izniyle
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla