Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.05.2009, 16:05   #4184
anti israil
Yiğido
NO AVATAR

anti israil Şuan anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2010 22:13

Tecrübe Puanı: 650 anti israil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

kayabaşı arkadaş;benim hiç kimseyle bir alıp veremediğim yok olmaz da.çünkü ben allahın yarattığı herkezi hatta herşeyi severim. allahın yolunda giden herkezde dostumdur.zalimlerin de zalimliklerini dile getiririm.buda benim olduğu gibi herkezin de görevidir.1900 yüzlü yılların başında zalimler bizleri yurdumuzdan atmaya yurdumuzu işgale kalkışmışlardı. ama ozaman hasta denilen,fakir ve yoksul halk onlara karşı durdu bilrik oldu vatanını korudu.gereken dersi verdi vatan bizimdi onalar almaya geldiler alamadılar boylarının ölçüsünü aldılar.sen çıkarda bu köyde 30 ev kalana kadar hepsini göçüreceğim falanı vuracağım der ,kimine hakaret eder ,kimini döver ,kimine söversen ,yarayı kaşır san yara kanar.ben istiyorum ki yaralar kanamasın insanlar ölmesin , herkez birbirini sevsin ,huzur olsun güven olsun.bunun önün deki engelleri söylüyorum ,sorumluları yeriyorum.insanları özellikle en yakınlarını istismar edenleri,kişisel çıkarları için olayları tırmandıranları söylüyorum.herkezin ön yargıdan sıyrılıp olaylara objektif bakmasını,olayların iç yüzünü görmesini istiyorum,herkezi,özellikle hakkın ve halkın yanında ,hakkı ve halkı sevenleri çok seviyorum.sevgi ve saygılar.
anti israil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla