Cevap: Sivas 2009 Yatırım Rotası
Gerçekçi olmak gerekirse şu anda Sivas ölü sezonunu yaşıyor.Bırakın yatırımı Sivas'ta yaprak kımıldamıyor.Eğer Sivassporda olmasa ne yaparız bilmiyorum.Sadece geçenlerde üniversitede yarı olimpik yüzme havuzunun açılışı vardı.Bugün belediyenin sitesine girdim ama yeni birşey göremedim.Umarım önümüzdeki günlerde ortalık hareketlenir.Sadece belediyenin park ve bahçeler müd.tarafından verilen park ve bahçelerin özel sektör tarafından temizlik,sulama,bakım işinin ihale ilanını gördüm.Umarım eski belediyeyi aramayız.Doğan Bey'den hareket bekliyoruz.Allah aşkına bizim milletvekilleri şu sıralar ne iş yapıyorlar?Hani Sivas'a Toki 3.etaba başlayacaktı,nerde bölge hastanesi,nerde adalet sarayı,nerde fuar alanının eksiklerinin giderilmesi,nerde yeni projeler,nerde istihdam artırıcı projeler,nerde bizim umutlarımız,nerde hilton oteli,nerde gelişen sivas nerde nerde....Milletin ve Sivas'ın vekilleri uykudan uyanmazsa Sivas bu yıl avucunu yalar....Umarım herşey Sivas'ın,Sivassporun istediği gibi olur...Haydi Hayırlısı...
|