Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
murat arkadaş ,siz belki sorunları duyuyor sunuz ben sorunların içindeyim kimin ne yaptığını ,neyi yapmak istediğini çok iyi tahlil edebiliyorum .inan sorunların çözülmesi için geyret gösteriyorum .amacım kimseyi kötülemek değil.ben her iki tarafında çözüm için adım atmalarını istiyorum.bunu 2003 yılından bu tarafa yapıyorum.2008 ekadar iki tarafta kabul etmiyordu.2008 de birtaraf bunu kabullendi.işi bıraktı.bu son olayların da önceki olaylarla çok alakası yok.ama birileri karıştırıyor.işin için de karanlık ellervar.ve buna alet olanlar var.ben samimiyim.senin de samimi olduğuna inanıyorum.belki sen de bu konuyla ilgili bilgi eksikliği veya yanlış bilgiden kaynaklanan bir durumvar.ben sorunun kaynağının orası olduğun da ısrarlıyım.sorunun onun istemesiyle biteceğine inanıyorum.sende sorunların bitmesi için çabaharca.bak zaman neyi gösterir.insan hata yapar insandır .ama hata anlaşılınca, birileri hata yaptığınızı size hatırlatınca ondan dönülür .hatayı hatırlatana kızılmaz küfredilmez ,bu zalimlik olur.ben her zaman hatamı kabul ederim.herkezden özür dilerim .zalim olmaktan allaha sığınırım.zamana bırak eğer yanlışsam herkezin gönlünü alırım .selamlar
|