Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.05.2009, 17:25   #86
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2221 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Seva bu foruma birisinin yazısını taşırken önce kim olduğunu bir araştır öyle koy olur mu??? Newzat Tedik'in ne mal olduğunu herkes biliyor... Sen eğer Kemalizm'in Kürt sorununun kaynaklarından olduğunu bu şe.refsizin bu yazısından düşünüyorsundan gerçekten yazıklar olsun sana... Gerçekten yazıklar olsun... Bu adam bir PKK Militanı... Dağda yakalanmış bir adam... Yazdıklarını okumadım bile çünkü Kürt Halkını Kemalizm'den uzaklaştırmak için heryerde dolaşıyor bu yazı ve bundan önce çok okudum.... İçindeki her satır şer kokan, her kelimesi saçmalıklarla donatılmış bir yazı... Lütfen Bir PKK militanının yazısını buradan kaldırın...

Halit-Revzete’den olma Nevzat Tedik, 1975 Hazro doğumludur. Diyarbakır il teşkilatı HADEP üyesi de olan PKK’nın gençlik örgütlenmesi içinde yer alan Nevzat Tedik, 11 Ekim 2001 tarihinde TCK 168: Yasadışı silahlı örgüt kurmak veya katılmaktan 12 yıl 6 ay ağır hapis cezasına çarptırılmıştır
Ben bir çok okuduğım yazılardan hep sözde kemalıstler Kürtlere karşı bir tavır koyduğu bir çok yazılarda görüyorum sadece örnek gösterdim o yazıda ben o yazıda okuduğum doğru yerlerde vardı ve ben ilaki o yazıyı ekledim diye onun gibi düşünüyorum anlamınada gelmiyor Hem Atatürk Kürtçeyi yasakladığı doğru değil mi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla