Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2009, 12:01   #136
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2221 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürtçe Tv onların istediği bir hak değil ki hatta açılınca rahatsız bile oldular..

Taviz Tavizi doğurur..Bugün Tv,yarın eğitim,öbürsü gün özerklik öbürsü gün bağımsız devlet..

Sonra başlasın lazlar..Sonra diğer etnik gruplar..Bunun sonu alınamaz.Türkiye'deki ermeni nüfusu küçümsemiyorsun herhalde..onalr ben Ermeniyim deyip rahat rahat gezebildikleri tek şehir var mı?
O zaman Ermenilerin suçu ne?
Merak etme Taviz Vermezler
Burası Türkiye..

[quote=metin 0758;412367]
Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

iyi ki bir yardım alıyorlar yav
Bizde Sivas Devlet yapalım hatta Başbakanımızda Doğan Urgüp olsun Ya Allah aşkına var mı böyle bir saçmalık

evet saçmalık bizde onu anlatmaya çalışıyoruz kürdiistan saçmalık hayal diye ama böyle sizin gibi bu konuda onlara fazla tolerans gösterirsek hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşebilir............
Türkiye nin üzerinde Hiç bir başka Devlet kurulamaz Bunu böyle bilin...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (20.05.2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla