Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2009, 14:30   #157
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kürt Sorunu Varmi?

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Devlet insanlar için vardır.
Laz a Çerkez e de kanal açsın devlet yapmayacakta siz yada benmi yapacagım
Kullandıgın elektrik parasını devletmi ödesin kullanıyorsunki ödüyorsun
Van nüfusunun hepside yeşil kartlı olsa bu devlet onlara bakmak zorundadır.
Mardin de elektrik kaçak kullanılıyorsa önlemek o elektrik dagıtım şirketinin işidir
Sizde müracaat edin isteyin devletten engelleyen yasamı var
YSK seçim sonuçlarını yayınladı terörist bir partiye oy çıktığını yazmadı kastınız DTP ise oda diger siyasi partiler gibi AKP CHP MHP gibi bu ülkede kurulmuş bir siyasi partidir.İnsanların tercihinde kimse ipotek koyamaz
1-Devlet adaletli sağlamakla hükümlüdür..Ülkedeki tüm etnik gruplar için Tv açılmalı madem öyle..Ya da neden önce Kürtler için açıldı..Hala Laz Tv,Çerkez Tv açılacak gibi bir gelişme de yok üstelik.

2-Kullandığım elektriğin parasını ödemekle beraber,kullanmadığım elektriğin daha doğrusu başkalarının kullandığı elektriğin parasını da ödüyorum..Ben kullandığım elektriğin parasını ödüyorum da onlar neden ödemiyor?

3-Bana da versin yeşil kart..Her ay benim maaşımdan 400 ytl kesmek zorunda mı..?Ben eşek miyim?Niye ben sağlık sigortam için bu kadar para verirken onlar vermiyor..Bana bakmak zorunda değil mi devlet?

4-Türkiye'deki elektrik dağıtım şirketlerinin sadece Kayser kısmı özel..gerisi hep devlet elinde..Devlet kaçak elektriği Sivas'ta önlüyor da orda neden önleyemiyor?

5-DTP için bu yorumu yapabiliyorsan tartışma boşa gitmiş demektir..Pkklılara terörist bile demeyene,şehitimie şehit demeyene,ve onları doğal bir parti olarak görenlere diyecek sözüm de olmamalı aslında!