Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt?
1-Devlet adaletli sağlamakla hükümlüdür..Ülkedeki tüm etnik gruplar için Tv açılmalı madem öyle..Ya da neden önce Kürtler için açıldı..Hala Laz Tv,Çerkez Tv açılacak gibi bir gelişme de yok üstelik.
2-Kullandığım elektriğin parasını ödemekle beraber,kullanmadığım elektriğin daha doğrusu başkalarının kullandığı elektriğin parasını da ödüyorum..Ben kullandığım elektriğin parasını ödüyorum da onlar neden ödemiyor?
3-Bana da versin yeşil kart..Her ay benim maaşımdan 400 ytl kesmek zorunda mı..?Ben eşek miyim?Niye ben sağlık sigortam için bu kadar para verirken onlar vermiyor..Bana bakmak zorunda değil mi devlet?
4-Türkiye'deki elektrik dağıtım şirketlerinin sadece Kayser kısmı özel..gerisi hep devlet elinde..Devlet kaçak elektriği Sivas'ta önlüyor da orda neden önleyemiyor?
5-DTP için bu yorumu yapabiliyorsan tartışma boşa gitmiş demektir..Pkklılara terörist bile demeyene,şehitimie şehit demeyene,ve onları doğal bir parti olarak görenlere diyecek sözüm de olmamalı aslında!
|
Ben ne lazın ne çerkezin temsilcisi değilim
Ben nede bu tv leri açmakla görevliyim
Devletten müracaatları yoksa devlet zorlamı açsın olnlara televizyon
Neden mahkemeye müracaat etmiyorsun başkalarının kullandıgı elektrik parasını benden alıyorlar diye müracaat et
Mürcaat et sizde alın yeşil kartınız müracaat engeli yok elbette side bakmak zorunda devlet
Devlet ugraşssın önlesin kaçak elektriği
Elbetteki PKK terörist
AKP CHP MHP ne ise DTP odur yok birbirlerinden bir farkı kanun önünde aynı kanunlara tabi olarak kurulmuşlardır