Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.05.2009, 17:10   #26
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 836 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sizce ülkemizde öğretmenlerimize hak ettikleri değer veriliyor mu?

Ben gereken değerin verildiğini düşünüyorum. Özellikle son yıllarda gördüğüm kadarıyla öyle. Ben üniversitedeyken öğretmenlik yapan arkadaşımda vardı ve köy okulunda olmasına rağmen, ek ders vb. bazı ek gelirlerle oldukça iyi bir maaş alıyordu. Senede 3 ay tatil yapması, cumartesi pazar tatil olmasıda göz önünde bulundurulunca aslında bence ülkemizde şartları oldukça iyi olan mesleklerden. Birde şöyle birşey varki belitmeden geçemeyeceğim. Bütün öğretmenler iyi diye bir kaide kesinlikle yoktur. Bu sebeple öğretmen olduğu halde insanlar kötü şeylerde yapabilir. Eğer insana yakışmaya davranışları sergileyen öğretmen bile olsa bence gereken cezayı alması ve endoğal şeydir. Nitekim saygı hakedene gösterilir. Bizlere iyi bir eğitim verip, yetişmemize vesile olan tüm öğretmenlerimizde saygıyı mutlaka hakediyorlar ve bence bunuda alıyorlar. Ama öğrenciye insan gibi davranmayan öğretmenlerde bence pek saygıyı haketmiyor ve zaten saygıda görmüyorlar diye düşnüyorum...